[BIZTPOL] Magyarország

Legalább ezt a lopást ne ideologizáljuk már meg.
Ez nem lopás, hanem hűtlen kezelés a HM részéről!
Ennek a pénznek a töredéke is elég lett volna arra, amire szánták, de valószínűleg ebben is jól járt pár kormány közeli cég.
A maradék pedig mehetett volna aknavetőre, drónra, MANPADS-ra...
Ja, utóbbi továbbra sem kell még itthon!

Forráshiányos intézményben/testületben:

Tehát hány száz millió, hány milliárd ment így el? Zrínyi20!26, ilyenkor ez nem fontos? Nem lett volna jobb helyen teszem azt kiképzésre, kiképzési anyagra, felszerelésre költeni? Hamár ez a téma.

A faszt. Szolgálati lakásba nem raksz be névre szóló, személyes logót.
De mint olvashattuk:

Nekem az a kérdés, hogy miből van egy sok száz milliós, (milliárd közeli?) ingatlanra pénze, még nyomott áron is. Mert még ő a főmufti legyen jó fizetése, nem kérdés; de meddig tölt be valaki magasabb beosztást? Egy évtizedig? Össze tud rakni egy komolyabb vagyont?

Ezt nem. De névtelen forrásokra hivatkozni szerintem nem hiteles.

Miért, hány hétig kellett volna egyfolytában gyakorló gránáttal dobáltatni? Azért nem egy agysebészet. Baleset mindenhol előfordulhat, csak ennek nagyobb a hírértéke.

Ilyen ízléstelen, rongyrázó, beteg lelkivilágú falansztert ki a franc venne át?
Ruszin nem vette meg az ingatlant.

Tehát hány száz millió, hány milliárd ment így el? Zrínyi20!26, ilyenkor ez nem fontos? Nem lett volna jobb helyen teszem azt kiképzésre, kiképzési anyagra, felszerelésre költeni? Hamár ez a téma.
Szerinted véletlenül sírok a korrupt politikusokról és az őket kiszolgàló tábornoki karról itt üszkve egy évtizede?

Forráshiányos intézményben/testületben:

A faszt. Szolgálati lakásba nem raksz be névre szóló, személyes logót.
De mint olvashattuk:

Nekem az a kérdés, hogy miből van egy sok száz milliós, (milliárd közeli?) ingatlanra pénze, még nyomott áron is. Mert még ő a főmufti legyen jó fizetése, nem kérdés; de meddig tölt be valaki magasabb beosztást? Egy évtizedig? Össze tud rakni egy komolyabb vagyont?

Ezt nem. De névtelen forrásokra hivatkozni szerintem nem hiteles.

Miért, hány hétig kellett volna egyfolytában gyakorló gránáttal dobáltatni? Azért nem egy agysebészet. Baleset mindenhol előfordulhat, csak ennek nagyobb a hírértéke.

Ilyen ízléstelen, rongyrázó, beteg lelkivilágú falansztert ki a franc venne át?
Szerinted nem épitik àt neki ahogy kéri?

Ezt kapják azért mert nem mennek szembe a politikával...
Ruszin a sértett egója miatt szembefordult de addig jó káderkènt kiszolgált mindent...

Ez a jéghegy csúcsa barátom amit itt látsz. Ugyan az a helyzet mint a papírtalpú bakancsokkal 100 éve..