Mostmé'? Dolfi is először renegát volt, aztán szépen beállt mögé mindenki.Sir, ez Modiért kiált! Nem volt szép.... Nagyon magad alatti a színvonal!
A tőkésektől kezdve a junkerekig.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mostmé'? Dolfi is először renegát volt, aztán szépen beállt mögé mindenki.Sir, ez Modiért kiált! Nem volt szép.... Nagyon magad alatti a színvonal!
mindig azok az izlandiakKi is találta fel a koncentrációs tábort?
Nem Dolfi, azt megsúgom. Nyugatabbra, egy kis szigeten kell keresni a feltalálót.![]()
FÉLszigeten és nem is anyira kicsin - ugyanis Kuba akkor még spanyol fenhatóság alá tartozott.Ki is találta fel a koncentrációs tábort?
Nem Dolfi, azt megsúgom. Nyugatabbra, egy kis szigeten kell keresni a feltalálót.![]()
Azért várnám a képeket a sok-sok résztvevő külföldi államfőről és politikusról akit a Trump beiktatására meghívtak, hiszen mindenki tudja csak Orbán Viktort nem hívták meg EGYEDÜL...Orbánék állítólag nagyon elrúgták a labdát Trumpnál...
Persze lehet jönni hogy a libsi szabad Európa így meg úgy, csak hogy ezt a pletykát már én is hallottam minisztériumban dolgozó ismerőstől meg hát lássuk a tényeket: egyelőre semmi kézzelfoghatót nem sikerült elintézni Trumpnál. Rogán még mindig feketelistán van meg Orbán sem volt ott beiktatáson - valószínűleg nem véletlen...
Nem voltak valami sokan, de az EU-ból például Meloni ott volt mint legrangosabb vendég.Azért várnám a képeket a sok-sok résztvevő külföldi államfőről és politikusról akit a Trump beiktatására meghívtak, hiszen mindenki tudja csak Orbán Viktort nem hívták meg EGYEDÜL...
Én meg várom ennek a "csodás barátságnak" az eredményeit Magyarországra nézve, mert egyelőre ez nagy nulla.Azért várnám a képeket a sok-sok résztvevő külföldi államfőről és politikusról akit a Trump beiktatására meghívtak, hiszen mindenki tudja csak Orbán Viktort nem hívták meg EGYEDÜL...
Már az hatalmas előrelépés, hogy kicsit visszábbfogták a biboldó média pénzeit lásd az általad hozni szokott oldalak szabeu, milua, telex, tripla4...Én meg várom ennek a "csodás barátságnak" az eredményeit Magyarországra nézve, mert egyelőre ez nagy nulla.
Aleksandar Vucic köztársasági elnök és a szerb hadsereg főparancsnoka ma találkozót tartott Kristof Salai-Bobrovnicki Magyarország védelmi miniszterével a „Szerbia” palotában, amelyen részt vett Pozsony Gasic védelmi miniszter és Milan Mojsilovic szerb hadsereg vezérkari főnöke.![]()
Председник Вучић: Данас градимо најближе стратешке односе у области одбране са Мађарском | Министарство одбране Републике Србије
Званични сајт Министарства одбране Републике Србијеwww.mod.gov.rs
Szerbia elnökének jelenlétében Gasic és Salai-Bobrovnicki miniszterek írták alá a védelem területén folytatott stratégiai együttműködésről szóló megállapodást működtető és konkrét dokumentumot.
Vucic elnök azt mondta, hogy az együttműködés folytatásáról van szó, és hogy Szerbia és Magyarország közötti stratégiai együttműködés a védelem területén az egyik legfontosabb szempontja az átfogó stratégiai együttműködésnek.
- A régió összes országa közül Szerbia rendelkezik a legfejlettebb és legintenzívebb együttműködéssel Magyarországgal a közös tevékenységek számának és fontosságának megfelelően. E kapcsolatok kulcsfontosságú elemei a katonai-katonai együttműködés, amely a fegyverrendszerek és erőforrások beszerzése terén kétoldalú és multinacionális gyakorlatok megvalósításával, valamint katonai-technikai együttműködéssel zajlik. A két miniszter által ma aláírt dokumentum működteti és konkrétálja a 2023-ban létrejött stratégiai együttműködésről szóló megállapodást. évek - mondta Szerbia elnöke.![]()
![]()
Az én meglátásom szerint azért erre már nem kell olyan nagyon sokat várni...Én meg várom ennek a "csodás barátságnak" az eredményeit Magyarországra nézve, mert egyelőre ez nagy nulla.
És azt is elmondta mit és mi alapján számláztak? A számlát egy megkötött szerződés szerint állitják ki amit mindkét fél aláirt....ezt a pletykát már én is hallottam minisztériumban dolgozó ismerőstől...
Majd meglátjuk...Az én meglátásom szerint azért erre már nem kell olyan nagyon sokat várni...
Itt az számít hogy Trump (meg csapata) mit gondol - az meg ritkán áll a jog meg a tények talaján....És azt is elmondta mit és mi alapján számláztak? A számlát egy megkötött szerződés szerint állitják ki amit mindkét fél aláirt.
Ja hogy a munkának eredménye is lett és a táblázatban a sikerdijjak egyel odébb voltak a "ha Ön nyer" részben...![]()
A Zsánklód, aki nem Vandám?junkerekig.
Szóvicc. Jean-Claude Juncker - Jean-Claude Van Damme
Ja.Király volt, kösz.Szóvicc. Jean-Claude Juncker - Jean-Claude Van Damme
Ez a kis xarkavarás maradt ennek a Demokrata szócsőnek. De sajnos már Donald elzárta a pénzcsapját a szabad európának.Orbánék állítólag nagyon elrúgták a labdát Trumpnál...
Az amerikai kapcsolatok információink szerint a várakozások ellenére elég visszafogottak, pedig – ahogy megírtuk – az év eleji kormányátalakítás egyik fő oka is az volt, hogy az állami informatika (és Orbán Balázs) kikerüljön az amerikai szankciós listán lévő Rogán Antal felügyelete alól, olajozva az utat az Orbánék által nagyon várt amerikai üzletek előtt.
A kapcsolatok javulásán nem segített, hogy információink szerint a Fidesz gazdasági hátországában és kampányában is kulcsszereplő Habony Árpád politikai tanácsadó Orbán Viktort is kellemetlen helyzetbe hozta. Korábban már írtunk arról, hogy az amerikai kampányban Habony is pont akkor utazott találkozni Trump kampánystábjával, amikor Orbán találkozott Donald Trumppal floridai birtokán. Úgy tudjuk, Habony cége – amely dolgozott kampányokban Lengyelországban, Szlovéniában és Macedóniában – végül feladatot kapott a Trump-kampányban is. Ezért viszont – több forrásunk szerint – irreálisan magas összegű számlát adott, ami miatt Trump egyik legközelebbi munkatársa hívta fel Orbánt, aki kínos magyarázkodásra kényszerült.
(...)
A Trump-stábbal pedig megromlott a kapcsolat: „Mosolyszünet van, és bizonytalanság” – mondta egy forrásunk.
![]()
Matolcsyék leléphetnek, Habony meggyengült, egy építőipari oligarcha bukhat: rendezi sorait a NER
Sok időbe telik, mire Töröcskei István után újabb oligarcha kerül rács mögé: úgy tudjuk, megvan a kiválasztott az építőiparból. Meggyengült Habony Árpád, aki elszúrta mini-Dubajt és túlszámlázott Trumpnak, Matolcsy aduja viszont erősebb Orbán ÁSZ jelentésénél, de csak szabad elvonulásra elég.www.szabadeuropa.hu
Persze lehet jönni hogy a libsi szabad Európa így meg úgy, csak hogy ezt a pletykát már én is hallottam minisztériumban dolgozó ismerőstől meg hát lássuk a tényeket: egyelőre semmi kézzelfoghatót nem sikerült elintézni Trumpnál. Rogán még mindig feketelistán van meg Orbán sem volt ott beiktatáson - valószínűleg nem véletlen...
Problémát okoz ha egy sajtótermékben más vélemény is hangoztatásra kerül?Ez a kis xarkavarás maradt ennek a Demokrata szócsőnek. De sajnos már Donald elzárta a pénzcsapját a szabad európának.
Aha...és hol vannak ennek a "csodás barátságnak" a kézzel fogható eredményei?!?Ez a kis xarkavarás maradt ennek a Demokrata szócsőnek. De sajnos már Donald elzárta a pénzcsapját a szabad európának.
Én meg várom ennek a "csodás barátságnak" az eredményeit Magyarországra nézve, mert egyelőre ez nagy nulla.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..