Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Remélem abban a pizzasütőben Hawaii pizzákat lehet csak sütniÜltem már Lynxben, és igaz ami igaz, egész fasza pizzasütő kemence férne bele!
Palkovics László?Itt bennem felmerül a kèrdès a döntèshozatalnál volt e velük járműipari szakember.
Aki konkrètan rèsztvett! már gyártásban.
Valószínűleg tudták, csak az lehetett a nagy terv 2020 elején, hogy kb. az évtized végéig, a következő évtized közepéig ráérünk, mert nem történik majd semmi nagy dolog a világban.Mert annak rögtön szemet kellett volna szúrni, hogy kimondott határidők előfordulhat hogy neccesek.
Gondolnám nem csak bemondásra költöttek el 2 milliárdot.
Bár most úgy látszik a csúszásokból, hogy igen.
Erre írtam, hogy tènylegesen rèsztvett gyártásban!Palkovics László?
De ha visszaemlékszel maróth valami interjúban méltatlankodott hogy a katonák mér akarnak svédet...
Nem egeszen azt kell latni es tudni hogy minden vasarlas egyben egy politikai celu mozgolodas, akkoribban a nemetek fele akartunk jobb fekvesben lenni, ennyiEkkor kellet volna kirúgni.
Gondolom a svédek nem kecsegtették olyan jó álláslehetőséggel.
Szerintem a Koreai és a zsidó vonal is ezen bukott meg. Nem értették miért nem elég vastag a boríték...![]()
A teljes komm rendszerünk elbitre való építése bukás lenne?zsidó vonal is ezen bukott meg
Jelenleg pont a zsidókkal a legjobb a viszony: Bibi is utalt rá, hogy "közös lőszergyártás" van tervben. Nyilván ha gyárat hoznának ide akkor venni is kell tőlük cuccokatEkkor kellet volna kirúgni.
Szerintem a Koreai és a zsidó vonal is ezen bukott meg. Nem értették miért nem elég vastag a boríték...![]()
És, lett eredménye?Nem egeszen azt kell latni es tudni hogy minden vasarlas egyben egy politikai celu mozgolodas, akkoribban a nemetek fele akartunk jobb fekvesben lenni, ennyi
A teljes komm rendszerünk elbitre való építése bukás lenne?
Innen nem minden elado mindenkinek, es azert en meg varnek egy piciket a mult idovelÉs, lett eredménye?
Akkor is hülye volt a magyar politika meg ma is az.
E mellet a zsidó reneszánsz meg liqud testvérpártság ellenére sem sikerült a Spike-on kívül beszerezni semmit se a zsidóktók.
Pedig aztán volt ott számunkra is érdekes. Merkava tank, PULS MLRS, Hermes drón, Spike ATGM, Iron Dome légvédelem, Tavor gépkarabély, NAGEV géppuska, meg ugye be lehetett volna szállni az Eitan APC fejlesztésébe is, ha már 8X8 topik.
Ez lett volna szerintem az a vonal ami megeri, tavolsag ide vagy oda…Koreai vonalon ott volt a K21IFV , K2 tank, K806/808 APC, K9 önjáró löveg, K239 MLRS, KF-21 lopakodó vadász projekt stb...
A svéd vonalon a CV90 IFV már önmagában megérős lett volna, főleg, hogy alapból van belőle minden féle verzió.
Én "szakmai" szempontból nem láttam túl acélosnak a rajmetál vonalat. Eleve a Leo2 az KNDS, a PZH2000-től még az az ukrán háború előtt sem voltam elájulva, a rajmetál meg benevezett egy papíron létező IFV-vel....
Ott volt még a beteg ágy Puma, meg a túlsúlyos Boxer.
Jah, és minden termékük ára a versenytársakhoz képest kétszeres....
Kb. olyan, mint amikor a reklámba benyomják, hogy "Jó ötlet volt a provident"![]()
Innen nem minden elado mindenkinek, es azert en meg varnek egy piciket a mult idovel![]()
A zsidók a kezdetektől benne voltak a képben. Ott nincs különösebb hiba.Persze, egy majd 10 év, és a németekre ellocsolt euromillárdok után rájöttek, hogy lehet a zsidóktól is vásárolni.
Szerintem jobb lett volna a zsidó/koreai/svéd trióval kezdeni, a németeket meg országon kívül tartani.
Ebben nem tudok allast foglalni olyan dolgon noveljuk a vernyomasunkat amin mar nem tudunk valtoztatni.Persze, egy majd 10 év, és a németekre ellocsolt euromillárdok után rájöttek, hogy lehet a zsidóktól is vásárolni.
Szerintem jobb lett volna a zsidó/koreai/svéd trióval kezdeni, a németeket meg országon kívül tartani.
Sehol gyakorlatilag még nem szállítottak le 1 db-ot sem az ausztrál hadseregnek.A Redback gyártás hol tart most?
A boríték adásban a svédek, koreaiak és izraaeliek a legtapasztaltabbak .Ekkor kellet volna kirúgni.
Jaj mindenki ad boritekot ilyenkor olyan embernek aki tudja azt mondani varjunk uraim es ez az ajanlat miert esett ki?A boríték adásban a svédek, koreaiak és izraaeliek a legtapasztaltabbak .
Szia,Az akkori információk alapján jó döntés volt a LYNX, mert ennek - ellentétben a CV90-el - van jövője, még csak most kezdődött a története
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..