[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

18:33:
"K: És mi az, ahol még javítani kéne rajta, vagy még egy kicsit csiszolni?
V: Ez a gép ez elég kényes gép egyébként és nagyon nagy karbantartás igényel"
:eek::confused: :oops:
Még a rutinkarbantartások rendszere is kialakítás alatt áll mivel nincs korábbi tapasztalat amire tàmaszkodhatunk és ahogy javítják a hibákat folyamatosan vàltozik. Jópár év még mire minden stabil lesz.

Még a rutinkarbantartások rendszere is kialakítás alatt áll mivel nincs korábbi tapasztalat amire tàmaszkodhatunk és ahogy javítják a hibákat folyamatosan vàltozik. Jópár év még mire minden stabil lesz.
Az tudható-e, hogy kaptunk-e bármi engedményt, kedvezményt a karbantartások, pótalkatrészek árából, mint első, kísérleti vásárló, esetleg ingyen garanciális időszakot?

• Tetszik
Reactions: Catles
StrikeShield csak oldalt van? Felülről nem véd semmi?

szerk: Meg elől és hátul sem látom.

Hoppá, asszem már látom az elülső és hátsót is. Elég furák ott. Most már csak a torony a kérdés oldalt és felül végig.
Szia,

Ezeken a fotoiman egyertelmuen latszik, hogy a torony oldalan nincs.
Viszont mintha lenne a testen kb fuggoleges, ami vedi a tornyot
img_6203.jpg

img_6210.jpg

img_6215.jpg

img_6193.jpg

Szia,

Ezeken a fotoiman egyertelmuen latszik, hogy a torony oldalan nincs.
Viszont mintha lenne a testen kb fuggoleges, ami vedi a tornyot
img_6203.jpg

img_6210.jpg

img_6215.jpg

img_6193.jpg

Elől van "csempe". Az elől véd ha jól sejtem felülről is. De lehet hogy ennek az az ára, hogy a teknőt nem védi lent. Viszont közvetlenül felülről a torony nem hiszem hogy védve van.

• Tetszik
Reactions: bel
Elől van "csempe". Az elől véd ha jól sejtem felülről is. De lehet hogy ennek az az ára, hogy a teknőt nem védi lent. Viszont közvetlenül felülről a torony nem hiszem hogy védve van.

A hátsó csempék ha jól látom csak a teknőt védik, felfele semmit.

Nem tudom mit vársz egy civiltől, főleg civileknek.

Amúgy azèrt sem volt magas a mèrce, mert olyan sok videó nincs a lynxről.

Ez a belsejèt meg ne mutassuk faszság meg már elèg fárasztó a mh-től.
Amit nem szabadna mutogatni, az pontosan ugyanaz, mint a repülők pilótafülkéje, azaz a bekapcsolt kijelzőket. Minden másban 0 azaz nulla titok van.