Katonai szakvélemény? Mennyire nívós VdL, Kalla stb?Igazán nívós társaság.
Katonai szakvélemény? Mennyire nívós VdL, Kalla stb?Igazán nívós társaság.
Az első és hátulról a második az milyen ország??
Fico és Vucic, akik azt tervezték, hogy részt akarnak venni a moszkvai felvonuláson, mindketten hirtelen megbetegedtek – írja az orosz sajtó helyi forrásokra hivatkozva. Vucic állítólag egy amerikai látogatása során lett súlyosan beteg, és visszaszállították Belgrádba.
(PR: remélem nem Vance volt, akivel Vucic utoljára találkozot ... pedig anyira elszánt volt, hogy elmegy ...)
![]()
Ki lesz a kovetkezo?
---------------------------------------------------------- MÁS -----------------------------------------------------
Az oroszok dokumentumfilmet készítettek Putyin első beiktatásának 25. évfordulójáról.
A Putyint állítólagos föld feletti lakásában megfilmesítő dokumentumfilmben az orosz diktátort fáradhatatlan vezetőként mutatják be, aki későn dolgozik, rendes fickót, aki teát főz vendégeinek, sőt néha zongorázik is.

Abház és türkmén (csaltam, rákerestem a nevekre. Igen, ki tudom betűzni a hieroglifákat.).Az első és hátulról a második az milyen ország??
A legcsinosabb szemöldöke a türkménnek van igazi kriptokomcsi.
Pasinjan és Alijevet egymás mellé ültetik?![]()
Későig dolgozik, nem későn, picit más a jelentése, de ne aggódj, magyar (állítólag) újságírók (állítólag) ennél nagyobb hibákat is vétenek.Az oroszok dokumentumfilmet készítettek Putyin első beiktatásának 25. évfordulójáról.
A Putyint állítólagos föld feletti lakásában megfilmesítő dokumentumfilmben az orosz diktátort fáradhatatlan vezetőként mutatják be, aki későn dolgozik, rendes fickót, aki teát főz vendégeinek, sőt néha zongorázik is.
Abház és türkmén (csaltam, rákerestem a nevekre. Igen, ki tudom betűzni a hieroglifákat.).
Azt hittem harmadik hátulról a türkmén. De az a tadzsik, ők futnak magyar zászlóval. Elnézést kérek a turkméntől, a tadzsiknak tetszik a szemöldöke, mint Brezsnyev.Az első Abházia, a második hátulról pedig Türkmenisztán.

Ezt a szemöldököt sztem apasági tesztnek is elfogadhatjuk.Azt hittem harmadik hátulról a türkmén. De az a tadzsik, ők futnak magyar zászlóval. Elnézést kérek a turkméntől, a tadzsiknak tetszik a szemöldöke, mint Brezsnyev.![]()

Ezt a szemöldököt sztem apasági tesztnek is elfogadhatjuk.![]()
![]()

Köszi!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Folyt. köv. ...

![]()
Ki lesz a kovetkezo?

Minszkben is lesz felvonulás Palkó, látod meg eszt sem tudtad... " Nem kell itt tolni a "Simeccka stílust".Na, Lukashenko jelezte Putyinnak, hogy valószinuleg lekési a felvonulást, de azért mindent megtesz annak érdekében, hogy idoben érkezzen ...
Lehet hogy homokviharral párosult hóvihar miatt irgalmatlan dugókra számít a Minszkbol Moszkvába vezeto úton.

Itt is hazudtál mert Róbert Fico ott lesz Moszkvában és parlamenti képviselők is mennek vele.
Fico és Vucic, akik azt tervezték, hogy részt akarnak venni a moszkvai felvonuláson, mindketten hirtelen megbetegedtek – írja az orosz sajtó helyi forrásokra hivatkozva. Vucic állítólag egy amerikai látogatása során lett súlyosan beteg, és visszaszállították Belgrádba.
(PR: remélem nem Vance volt, akivel Vucic utoljára találkozot ... pedig anyira elszánt volt, hogy elmegy ...)
![]()
Ki lesz a kovetkezo?
---------------------------------------------------------- MÁS -----------------------------------------------------
Az oroszok dokumentumfilmet készítettek Putyin első beiktatásának 25. évfordulójáról.
Kapj már az eszedhez! Nem ő hazudott! Hozott egy hírt. Te szoktad mondogatni, högy te csak hozod a hírt...Itt is hazudtál mert Róbert Fico ott lesz Moszkvában és parlamenti képviselők is mennek vele.
Szlovák létére direkt külföldi kamu oldalakról posztol. Pedig elég lenne, ha csak a szlovák sajtót, híreket figyelné...Kapj már az eszedhez! Nem ő hazudott! Hozott egy hírt. Te szoktad mondogatni, högy te csak hozod a hírt...
Én pedig kozlom veled, hogy minden évben van Minskben felvonulás.Minszkben is lesz felvonulás Palkó, látod meg eszt sem tudtad... "

Nem lehet, ez kerek évforduló, mégpedig a 80.!Szerintem ezt a felvonulást el kéne halasztani amíg nincs lezárva ukrajna ! semmi értelemét nem látom erőltetett már, a t-14 sem vonultassák inkább ahogy látom.Az orosz hadsereg lassan4 éves háborúja nem ért el semmit ! Az tény hogy ukrajnában oylan szar a helyzet ahol az embereket az utcáról dobják a furgonba és ha csak egyetlen egy iylen felvétel lenne oroszból vagy kettő akkor az atv, 444, meg társai álló helyzetben élveznének a gatyájukba !
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..