Szlovák létére direkt külföldi kamu oldalakról posztol. Pedig elég lenne, ha csak a szlovák sajtót, híreket figyelné...Kapj már az eszedhez! Nem ő hazudott! Hozott egy hírt. Te szoktad mondogatni, högy te csak hozod a hírt...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szlovák létére direkt külföldi kamu oldalakról posztol. Pedig elég lenne, ha csak a szlovák sajtót, híreket figyelné...Kapj már az eszedhez! Nem ő hazudott! Hozott egy hírt. Te szoktad mondogatni, högy te csak hozod a hírt...
Én pedig kozlom veled, hogy minden évben van Minskben felvonulás.Minszkben is lesz felvonulás Palkó, látod meg eszt sem tudtad... "
Nem lehet, ez kerek évforduló, mégpedig a 80.!Szerintem ezt a felvonulást el kéne halasztani amíg nincs lezárva ukrajna ! semmi értelemét nem látom erőltetett már, a t-14 sem vonultassák inkább ahogy látom.Az orosz hadsereg lassan4 éves háborúja nem ért el semmit ! Az tény hogy ukrajnában oylan szar a helyzet ahol az embereket az utcáról dobják a furgonba és ha csak egyetlen egy iylen felvétel lenne oroszból vagy kettő akkor az atv, 444, meg társai álló helyzetben élveznének a gatyájukba !
Nézd mennyi kínai várja a parádét Moszkvában. A videón katonák próbája-menetelése. Köztük kínai, kubai, észak-kŕeai,tadzsik, türkmén, kirgiz,azeri....stbNem lehet, ez kerek évforduló, mégpedig a 80.!
Én a helyedben óvakodnék attól, hogy habzó szájjal szolvákozzak...Szlovák létére direkt külföldi kamu oldalakról posztol. Pedig elég lenne, ha csak a szlovák sajtót, híreket figyelné...
Többször írtam már neked, ami nem neked van írva vagy nem érted nem kell mindenáron bele szólni. Tudom, hogy szeretd gyüjteni a hsz-ek számát- a mennyiséget.Én a helyedben óvakodnék attól, hogy habzó szájjal szolvákozzak...
Szerintem ezt a felvonulást el kéne halasztani amíg nincs lezárva ukrajna ! semmi értelemét nem látom erőltetett már, a t-14 sem vonultassák inkább ahogy látom.Az orosz hadsereg lassan4 éves háborúja nem ért el semmit ! Az tény hogy ukrajnában oylan szar a helyzet ahol az embereket az utcáról dobják a furgonba és ha csak egyetlen egy iylen felvétel lenne oroszból vagy kettő akkor az atv, 444, meg társai álló helyzetben élveznének a gatyájukba !
Szerintem ezt a felvonulást el kéne halasztani amíg nincs lezárva ukrajna !
Az orosz hadsereg lassan4 éves háborúja nem ért el semmit !
De volt. Ján Richter a Smer parlamenti frakciójának vezetője még tegnap a szlovák rádióban(Sobotné dialógy müsor) megerősítette, hogy Fico elutazik Moszkvába.a szlovák hírekben tegnap még nem volt semmi, Fico pedig az utóbbi napokban gyakran változtatot programot, senkivel semmit pontosat nem kozolve
Ennek semmi köze a mennyiséghez. Ez egész egyszerűen elemi intelligencia.Többször írtam már neked, ami nem neked van írva vagy nem érted nem kell mindenáron bele szólni. Tudom, hogy szeretd gyüjteni a hsz-ek számát- a mennyiséget.
Jó-jó...de a belgák mikor jönnek már!?Fenti videó folytatása-már a katonák
Ez az az embertelenség ! szegény piciny gyerekek ! Gyermek védelem meg jogai meg izé1500 első osztályos diákot vonultattak fel katonaként
Nem tűnnek túl vidámnak a népek a képen. Pedig elvileg (?) barátok mennek barátokhoz...A kubai elnök már ma megérkezett Moszkvába. A kínai 7-én érkezik 4 napos hivatalos látogatásra.
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..