[BIZTPOL] Magyarország

... :

SBU bejelentése szerint Ukrajnán leleplezték a magyar katonai hírszerzés hállózatát

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Érdekes... Tegnap kijött MP hangfelvétele ahol bobo ütőképes haderőt akar (még ha mi itt tudjuk is, hogy bullshit..) ma meg ez... Lehet, hogy csak én vagyok túl konteós most de érdekes egybeesés.

Nem tudom ezen mit lepodik meg barki is, ugyan ezt csinaljak velunk a szomszedok is es mi veluk csak altalaban akit le buktatnak hordoban feloldva/ vagy ha jofejek es nincs olyan adat nala egy fasza cserevel szokas vissza adni ha az elso opcio marad akkor szopo taroljak a kollegat egy ideig egy pinceben hogy ezt most melyik autobalesetbe rakjuk bele, ennyi aki hirszerzonek all az tudja ezzel jar.

Nem tudom ezen mit lepodik meg barki is, ugyan ezt csinaljak velunk a szomszedok is es mi veluk csak altalaban akit le buktatnak hordoban feloldva/ vagy ha jofejek es nincs olyan adat nala egy fasza cserevel szokas vissza adni ha az elso opcio marad akkor szopo taroljak a kollegat egy ideig egy pinceben hogy ezt most melyik autobalesetbe rakjuk bele, ennyi aki hirszerzonek all az tudja ezzel jar.
Van aki nagyon örül, hogy ebből szabadulhat.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
... :

SBU bejelentése szerint Ukrajnán leleplezték a magyar katonai hírszerzés hállózatát

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ez elég kínos. Persze önmagában abban nincs is különös, hogy egy ország folyamatosan figyelemmel kíséri a szomszédos országok katonai képességeit. A megszállásra utaló célzottabb része már nehezebben kimagyarázható. De inkább az a gond, hogy kiderült.

ahol bobo ütőképes haderőt akar

Ez a része elfogadható volt a felvételen és nem is érte kritika. A többi miatt érdekes Bobo kijelentései.

Tényleg bobo igazán elterelhetné erről a figyelmet egy bejelentéssel :D :rolleyes:

Repülőgép-hordozó a Balatonon lenne csak elég erős, hogy elterelje a figyelmet :)

Ha egy hazai párt politikai oerformanszát egy külföldi állammal összehangolja, főleg egy katonai titkosszolgálati történetben.

Főleg hogy kormányon van az a párt...

Nem lesz nehéz találni egy buszra valót...
Biztos van bőven.
Ha gyorsan kell a propi miatt, akkor meg szereznek egy statisztát akit látványosan elfognak. Talán még egy kamerába is bűnbánóan elmondja hogy ő ukrán kém és nagyon sajnálja. Aztán egy bőrönd pénzzel élhet külföldön pár évig, míg elül az ügy. :rolleyes:

Sztem semmilyen nyilvános ukrán ügynök elfogás nem lesz. Nyilvánosan max az ukrán nagykövet megy pár hónapra haza.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Megszólalt Szijjártó Péter
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az ATV-nek szólal meg az hírrel kapcsolatban. A miniszter elmondta, hogy „ezt egy óvatossággal kezelendő ukrán propagandának kell minősíteni. Majd ha kapunk bármilyen hivatalos információt, akkor tudunk ezzel foglalkozni.”

Az elmúlt három évben sajnos bebizonyosodott az, hogy az Ukrajnában zajló háború részben propaganda háborúból is áll. Tehát a fizikai háború mellett a légtérben, a frontvonalakon zajló fizikai összecsapások mellett zajlik egy propagandaháború

– nyilatkozta Szijjártó Péter. Hozzátette, hogy szerinte „világos, hogy Ukrajnában gyakran alkalmaznak magyarellenes propagandát. Olyan magyarellenes propagandát, amelyről sok esetben kiderült, hogy semmifajta alapja nincsen”.