[BIZTPOL] Magyarország

Ha egy hazai párt politikai oerformanszát egy külföldi állammal összehangolja, főleg egy katonai titkosszolgálati történetben.

Van egy ilyen lehetőség is, vagy az ukrán elhárítás egyszerűen figyelte a híreket / bejelentéseket a nagy leleplezésről, aztán erre időzítve PR stuntnak megfogtak pár szerencsétlen akit eddig is figyeltek és tudtak róla.

Vagy az ottani körülményekből kiindulva bárkit, aki részegen veletlenul Harkovnak mondta a Harkivot..

Mindenki kémkedik mindenki ellen - a szomszédai ellen meg még inkább. Tuti hogy németeket is nagyon érdekli nála sokkal erősebb lengyel haderő, de az amcsik is lehallgatták Merkelt, pár napja meg dánok fogtak amcsi kémet ha jól emlékszem.
Igazából nincs itt sok látni való...
A bénaságunkon kívül.

Pár furcsaság nekem:
1. Volt katona. Ugyan egy volt katona milyen releváns infót tud megadni ha már nincs szenzitív infók birtokában?
2. 2021-ben szervezik be, eddig nem aktiválták? A háború kellős közepén? Amúgy ki is volt a vezérkari főnök akkor?
3. Feladatai: milyen a közhangulat (megmondja bárki aki arra jár ezért nem kell beszervezni senkit)
4. Milyen fegyverek vannak a feketepiacon? (Adjak árakat, venni akar valami a HM olcsón?)
5. Milyen erők vannak Kárpátalján (tudjuk enélkül is)
6. Hol vannak az Sz300-as légvédelmi rakéták (bárhol, mert mobil, ha nem ebben a percben akarom kilőni teljesen felesleges infó)
7. Az ukrán hadsereg veszteségei (a NATO pontosan tudja és azok is mi vagyunk, tehát csak le kell kérni a központból)
8. A másik ügynök, szintén leszerelt, semmi fontos infót nem tudhat már
9. Hol vannak a repülőgépek meg a helikopterek Kárpátalján ( azok a repülő izék, bárhol, lásd ugyan az mint a légvédelemnél, ha nem ebben a percben akarok rá csapást mérni akkor teljesen felsleges infó)

:confused:

Es nem is egy kamerával? Hát ...
Közben megnéztem újra, ez telefonnak tűnik inkább.

Vissza kell venni a kezdeményezést az információs térben, és először itthon. Ez a telex cikk igen jó kezdés erre.

Engem inkább a drónos eset érdekelne jobban. Tokajnál lelőttek egy Ukrajna felől érkező drónt. Elég nagy a csend ezzel kapcsolatban, csak ebben a Telex-cikkben említették. Erről tud valaki bővebb infót?

Engem inkább a drónos eset érdekelne jobban. Tokajnál lelőttek egy Ukrajna felől érkező drónt. Elég nagy a csend ezzel kapcsolatban, csak ebben a Telex-cikkben említették. Erről tud valaki bővebb infót?
A Tokaj hegy teteje több mint fél éve le van zárva, oda van telepítve egy elég erős légvédelmi erőnk.

Mivel lottek volna le? Hol vannak a roncsok?
Olyan toketlen a magyar donteshozatal vezetes hogy bekeben meg azt a valoban az orszag folott sot Paks melett atrepulo tenyleges dront sem mertek leloni.

Persze valtozhattak a dolgok de Tokajnal nincs nem volt legvedelem a Gripenek raketainditasarol sincs semilyen zuhanyhirado szintu pletyka sem .

Persze semmi sincs kizarva.