[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fip7
A kijevi visszaúton hirtelen riporterek lepték el a fülkét – Merz egy kanalat, Macron egy zacskót fehér porral rejtett el.

A Twitter zümmög: egyesek biztosak benne, hogy ezek kokainkellékek, míg mások azzal viccelődnek, hogy Macronnak egy átlagos zsebkendője volt. Különösen az arckifejezéseit vitatják meg.

G3Gtk7l-xRgqZ6_XUxqnBWjBKb6_BtFzouKqaTCL5XUS0j0_z7Upzwc2BMwoNV6BOpXU7ciRA-echzA1HtXkeJpd.jpg

zIsn12pNipRpZxjKzRUlmZICC2fyMQrN8I0833P5nGveLUhEoP8IxErg3oA1qpJRlGJgYyyYE2_reYAfYMYyK1z-.jpg

Macron mosolyogva felkapta a csomagot, majd a másik kezébe tette át, és a zsebébe rejtette. Ami Merz-t illeti, ő is gyorsan a kezébe rejtette az asztalon lévő tárgyat.

„Macron gyorsan letakarította az asztalt, és vagy egy zacskót, vagy egy összegyűrt papírdarabot tett a zsebébe. A tárgy „tartalma” ismeretlen maradt”

- írta a kiadvány.

macron_tasak.jpg

merz_kanal.jpg
kanalszett.jpg

Macron mosolyogva felkapta a csomagot, majd a másik kezébe tette át, és a zsebébe rejtette. Ami Merz-t illeti, ő is gyorsan a kezébe rejtette az asztalon lévő tárgyat.

„Macron gyorsan letakarította az asztalt, és vagy egy zacskót, vagy egy összegyűrt papírdarabot tett a zsebébe. A tárgy „tartalma” ismeretlen maradt”

- írta a kiadvány.

macron_tasak.jpg

merz_kanal.jpg
kanalszett.jpg

Amennyiben ez igaz ééééss természetesen emiatt nem buknak meg.

A demokrácia - mint társadalmi/politikai feszültséglevezető ámító marketing termék - már nyugaton sem működik.
Nem is kell már, hogy működjön. Ott a népnek, az istenadta népnek a social média, a netflix, a játékkonzol, a látványsportok, az alkohol és a "cucc".

Végül is a politikus is (volt egyszer) ember. Meg lehet érteni. Egész nap értünk tesz, él és dolgozik.
Közülünk való.
Az meg hülyeség, amit az okoskodó tudósok, meg bolond pszichiáterek állítanak hogy a cucc öntörvényűvé, felelőtlenné tesz és elveszted a maradék empátiádat is.
Meg lehet és meg is kell őket érteni drágám.
  • Apa, gyere már játszunk együtt!
  • Kussol már fiam! Menjél vissza xboxozni!
  • Ezek a mai fiatalok, hogy nem tudjál elfoglalni magukat, bezzeg mi az ő idejükben nem ilyenek voltunk! Drágám, hová tetted a kanalat, meg a port?

Új poszt mutatott erre a régebbi linkre:

Most hol tart Liverpool? (Nem a focicsapatra gondoltam)

A kijevi visszaúton hirtelen riporterek lepték el a fülkét – Merz egy kanalat, Macron egy zacskót fehér porral rejtett el.

A Twitter zümmög: egyesek biztosak benne, hogy ezek kokainkellékek, míg mások azzal viccelődnek, hogy Macronnak egy átlagos zsebkendője volt. Különösen az arckifejezéseit vitatják meg.
Egyre mélyebbre süllyedsz

• In 2022, I asked a Western ambassador: 'How can you supply weapons to the unbalanced drug addict Zelensky? He’s been on cocaine for years!'
  • And I got the reply: 'For the EU, that’s normal — many Western leaders use.'

Miért mit csináltak szerinted? ellenőrizték az ukrán liszt minőségét, és azon elmélkedtek, mennyi lisztjavítóra lesz szükség hogy EU konform legyen?? :D

Nem is értem min "háborodsz" fel, mikor köztudott, hogy Zelenszkij a modern kor egyik legnagyobb kokainfüggő miniszterelnöke.

Miért mit csináltak szerinted? ellenőrizték az ukrán liszt minőségét, és azon elmélkedtek, mennyi lisztjavítóra lesz szükség hogy EU konform legyen?? :D

Nem is értem min "háborodsz" fel, mikor köztudott, hogy Zelenszkij a modern kor egyik legnagyobb kokainfüggő miniszterelnöke.
Ja, és ma amikor mindenkinél van telefon és még az én pár-tízezres kínaim is 50MP-es képet csinál,
akkor ennyire futja egy 'riportertől', mi? Hagyjuk már. És vmiért érdekes módon csak a ruszki sajtóban,
meg a propagandájukat terjesztőknél lehet a 'hírt' megtalálni...
Btw a képeken nem Z van.

A fél világ erről beszél, sajnálom, hogy hozzád nem jutnak el az aktuális hírek. :) Többet kell olvasnod a világsajtót.

Ja, és ma amikor mindenkinél van telefon és még az én pár-tízezres kínaim is 50MP-es képet csinál,
akkor ennyire futja egy 'riportertől', mi? Hagyjuk már. És vmiért érdekes módon csak a ruszki sajtóban,
meg a propagandájukat terjesztőknél lehet a 'hírt' megtalálni...
Btw a képeken nem Z van.
meddig tudsz még lesüllyedni???
bezzeg amikor Te hozol ekkora látszólagos blődségeket, akkor azonnal védekezel: Én csak a hírt hoztam ...
a kérdéseidet meg tedd fel a nyugati újságíróknak, meg a nyugati sajtónak
mert a képet nem az oroszok gyártották