Nem, mert az a Daring-classA FREMM fregattok is az EU legkomolyabb hadihajói,

Már ha Eu az Európa
Nem, mert az a Daring-classA FREMM fregattok is az EU legkomolyabb hadihajói,
Horizon is van. Meg a FREMM EVO amit most építenek épp, az is elég szép. De alapvetően a FREMM az kifejezetten jól sikerült. Nem is értem - illetve de - hogy USN hogy barmolta el.Nem, mert az a Daring-class
Már ha Eu az Európa
Hát olasz. Még szép, hogy szép.Horizon is van. Meg a FREMM EVO amit most építenek épp, az is elég szép.
.Nem, mert az a Daring-class
Már ha Eu az Európa
hadihajót írtál, nem X,Y tip. fregattot kérlek.
Megertem a jelentös elfogultsagodat, de azzal, hogy kileptetek az EU-bol, az EU legjobb hadihajotipusa eleve nem lehet angol. De ha EU-t Europanak olvasod, akkor is ketlem, hogy a Daring class a legjobb, bar az egy legvedelmi rombolo, a FREMM meg egy többcelu fregatt, szoval eppen az almat hasonlitod a körtehez.
Nem a szepsegre hegyeztem ki, mert ez nem szepsegverseny. Es azert sikeres az exportpiacon, mert jo termek. Olaszország, Franciaország, Egyiptom, Marokkó, USA (Constellation-class alapja) Magas modularitasu (külön ASW/AAW/GP változatok), a Type 45 meg egy dologra specializalt, nem flexibilis, cserebe nagyon draga is.hadihajót írtál, nem X,Y tip. fregattot kérlek
+értelmezésem szerint a szépségre hegyezted ki (persze ez teljesen szubjektív, így nem akarok vitázni Veled)
++A FREMM-ek is szépek, írtam is, hogy nem lehet más, hiszen olasz design. Az meg bármilyen vitán felül álló![]()
Plusz a méretéhez képest alulfegyverzett (ezen majd most javítanak), plusz még randa is szegény.Nem a szepsegre hegyeztem ki, mert ez nem szepsegverseny. Es azert sikeres az exportpiacon, mert jo termek. Olaszország, Franciaország, Egyiptom, Marokkó, USA (Constellation-class alapja) Magas modularitasu (külön ASW/AAW/GP változatok), a Type 45 meg egy dologra specializalt, nem flexibilis, cserebe nagyon draga is.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..