[BIZTPOL] Magyarország

Status
Not open for further replies.
Mi lenne az értelmes külpolitika? Nem vagyok oda az Orbán kormányért, de nem nagyon látom azt alternatívákat.

Nekem kb. úgy tűnik, minden EUs ország ugyanakkora kupac bár akármi, mint Magyarország, páran konkrétan nagyobbak.

A probléma igazából ott van, hogy az emberek 99.999999%-a (kilencesek száma az EU-ra méretezve) gerincesnek és tévedhetetlennek gondolja magát addig a pillanatig, amíg nem az ő kárára történnek a dolgok.

Olyankor általában mindenki hírtelen amorffá válik. Hogy Moldovát idézzem: "ez sem hugyos, az sem hugyos".
Ezt amit Rácz itt leírt az sztem hazaárulás!
A magyar katonai hírszerzési az oroszoknak dolgozik. Ezért nem jár bíróság? Vagy csak a TEK-esek nyalatják meg vele a betont mint a haverjánál mert a végére tett egy kérdőjelet??

Azt bizonygatja, mi eszkalálunk de a szerencsérltlen ukránok mást nem tehetnek, mégha pár ottani vád szerinte is túlzás.

Hát b+! Remélem egy fillért nem kap egy magyar állami egyetemről se és a közelébe sem mehet mától. Fizesse az, akinek dolgozik!
Leírta a véleményét. Nem, ez nem hazaárulás. A hazája miatt aggódik, ezért írta le.

nem jó jel, ha egy kis nyitott gyenge gazdaságra minden szomszédja és potenciális szövetségese kimondottan ellenségként tekint
Mondod ránk.
Elárulnád, hogy ez melyik szomszédunkra nem igaz?

A nyitott gazdaság a több évtizede tartó globalizmus természetes velejárója. Nem csak a kis és közepes országokra igaz, még a nagyokra is, ha nem is annyira.
Az amcsik eltiltják az MI csipektől a kínaiakat, azt néznek amikor nem kapják meg a ritka földfémeket. Közben az oroszoktól veszik a sűrített uránt a saját atomerőműveikhez.
Hallottál már ilyesmiről? Van pár száz példa.

Az lesz még a gyönyörű
Nedves álmok. (Angolra forítós link.)

Nedves álmok. (Angolra forítós link.)

Remélem, ha küldene egy ilyet Viktornak is, kiteszi az iroda falára.

Midenestre orosz youtube video jelent meg, hogy a honvedseg harccsoportokat telepitett az ukran határra amiben Gidran, Lynx, Leo2 és Pzh2k harcjárműk is vannak. Felesleges erőfitogtatás szvsz, illetve ha a NATO harccsoporttal összefüggő akkor vgszont természetes...

Midenestre orosz youtube video jelent meg, hogy a honvedseg harccsoportokat telepitett az ukran határra amiben Gidran, Lynx, Leo2 és Pzh2k harcjárműk is vannak. Felesleges erőfitogtatás szvsz, illetve ha a NATO harccsoporttal összefüggő akkor vgszont természetes...
Sokkal valószínűbb a fake news.

Már három éve ott vannak
Nem vagyok hulye. Három éve nem ilyen erok es nem ez a technika volt, van ott. Meg a laikusok is tudnak a közös harccsoportrol. En abban bizok, hogy a NATO és az EU mindenfele kalandtol elveszi a kedvét a regnalo kormányunkbak. Lásd a Dodik esetet, amikor beavatkoztak az amcsik a TEK kalandnak

Screenshot-20250513-133529-Facebook.jpg

Nem vagyok hulye. Három éve nem ilyen erok es nem ez a technika volt, van ott. Meg a laikusok is tudnak a közös harccsoportrol. En abban bizok, hogy a NATO és az EU mindenfele kalandtol elveszi a kedvét a regnalo kormányunkbak. Lásd a Dodik esetet, amikor beavatkoztak az amcsik a TEK kalandnak
Egyszerűbb lenne találgatás helyett belinkelned amit láttál, ilyenkor kb. azonnal ki szokott derülni, hogy régebbi videók vannak újrahasznosítva.

Okos TV-n lattam, ez meg a telom... Bocsi de nem tudok linkelni. Irjatok be- A Magyar Honvédség páncélozott járművek... es ku fog jonni. Orsz oldal

Egyébként a video lehet fake (este mennek a cuccok mint a ludovikanal) de a hir attol meg utgaz is lehet ..

Ez mi ?
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ez az ami en is lattam. Ja ma osszeul a magyar Védelmi Tanács.. Anakronisztimus, hogy egy globalis nagyhatalom altal megtamadott es a vereseget odazo Ukrajna ellen amelyet a szovetsegeink NATO es EU tamogat kormanyunk eppen haborusdit akar játszani higy elerelje. a figyelmet a tönkretett gazdasag, a katasztrofalis penzugyi hekyzet es az eros ellenzekrol. Olyan Gobbelsi es oroszos is egyben...

Status
Not open for further replies.