Mi lenne az értelmes külpolitika? Nem vagyok oda az Orbán kormányért, de nem nagyon látom azt alternatívákat.
Nekem kb. úgy tűnik, minden EUs ország ugyanakkora kupac bár akármi, mint Magyarország, páran konkrétan nagyobbak.
A probléma igazából ott van, hogy az emberek 99.999999%-a (kilencesek száma az EU-ra méretezve) gerincesnek és tévedhetetlennek gondolja magát addig a pillanatig, amíg nem az ő kárára történnek a dolgok.
Olyankor általában mindenki hírtelen amorffá válik. Hogy Moldovát idézzem: "ez sem hugyos, az sem hugyos".
Leírta a véleményét. Nem, ez nem hazaárulás. A hazája miatt aggódik, ezért írta le.Ezt amit Rácz itt leírt az sztem hazaárulás!
A magyar katonai hírszerzési az oroszoknak dolgozik. Ezért nem jár bíróság? Vagy csak a TEK-esek nyalatják meg vele a betont mint a haverjánál mert a végére tett egy kérdőjelet??
Azt bizonygatja, mi eszkalálunk de a szerencsérltlen ukránok mást nem tehetnek, mégha pár ottani vád szerinte is túlzás.
Hát b+! Remélem egy fillért nem kap egy magyar állami egyetemről se és a közelébe sem mehet mától. Fizesse az, akinek dolgozik!