[BIZTPOL] Magyarország

Nem vagyok hulye. Három éve nem ilyen erok es nem ez a technika volt, van ott. Meg a laikusok is tudnak a közös harccsoportrol. En abban bizok, hogy a NATO és az EU mindenfele kalandtol elveszi a kedvét a regnalo kormányunkbak. Lásd a Dodik esetet, amikor beavatkoztak az amcsik a TEK kalandnak
Három éve megvan erősítve a határ, vitted oda technikát is (valószínüleg a helyi lakosok megnyugtatására), de semmi komolyabb.
Támadni meg biztos nem akarunk, mert erre a mai honvédség sem technikailag sem létszámában nem alkalmas (sajna védekezni sem).
Ugye megvan az a vicc a régi időkből hogy a Néphadsereg olyan mint a p@na szőr, lefedi a területet, de a behatolást nem tudja megakadályozni!

Budapest.

Segítek kicsit, kivágtam a drónt az egyik fotóról.

K-perny-k-p-2025-05-13-134747.png
Szerintem ez egy sima vitorlázó repülőgép

Három éve megvan erősítve a határ, vitted oda technikát is (valószínüleg a helyi lakosok megnyugtatására), de semmi komolyabb.
Támadni meg biztos nem akarunk, mert erre a mai honvédség sem technikailag sem létszámában nem alkalmas (sajna védekezni sem).
Ugye megvan az a vicc a régi időkből hogy a Néphadsereg olyan mint a p@na szőr, lefedi a területet, de a behatolást nem tudja megakadályozni!
Nen támadás hanem hatarvillongas, ide ida lodozes stb. En jobban bízik sajnos a globalis NATO védelemben, mint a kormanyunkban.

Ja ma osszeul a magyar Védelmi Tanács.. Anakronisztimus, hogy egy globalis nagyhatalom altal megtamadott es a vereseget odazo Ukrajna ellen amelyet a szovetsegeink NATO es EU tamogat kormanyunk eppen haborusdit akar játszani higy elerelje. a figyelmet a tönkretett gazdasag, a katasztrofalis penzugyi hekyzet es az eros ellenzekrol. Olyan Gobbelsi es oroszos is egyben...

Ha jól emlékszem ez a Simion is ott örjöngött az úzvölgyi magyar katonai temetőt meggyalázó csürhében.
Jól emlékszel. Egy videó erről.
Őt támogatja jelenleg a magyar kormány.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ez az ami en is lattam. Ja ma osszeul a magyar Védelmi Tanács.. Anakronisztimus, hogy egy globalis nagyhatalom altal megtamadott es a vereseget odazo Ukrajna ellen amelyet a szovetsegeink NATO es EU tamogat kormanyunk eppen haborusdit akar játszani higy elerelje. a figyelmet a tönkretett gazdasag, a katasztrofalis penzugyi hekyzet es az eros ellenzekrol. Olyan Gobbelsi es oroszos is egyben...
Ez még mindig Budapesten van nem az ukrán határnál... Jó lenne ha olvasnál is nem csak írnál...

Ez még mindig Budapesten van nem az ukrán határnál... Jó lenne ha olvasnál is nem csak írnál...
??! Munt irtam nem a videó erdekes mert az illusztráció hanem a hír. Sőt azt is irtam, lehet sijan a NATO harccsoporttal kapcsolatos. A kormány lépései viszont komoly aggodalom szamomra. Ami jo, hogy nemzetközi sajto ae foglalkozik ezzel, tehát belpolitikai propaganda szunten van. Az ukránoknak is, mert nincs nemzetközi visszhangja..

??! Munt irtam nem a videó erdekes mert az illusztráció hanem a hír. Sőt azt is irtam, lehet sijan a NATO harccsoporttal kapcsolatos. A kormány lépései viszont komoly aggodalom szamomra. Ami jo, hogy nemzetközi sajto ae foglalkozik ezzel, tehát belpolitikai propaganda szunten van. Az ukránoknak is, mert nincs nemzetközi visszhangja..
Most mi van??
Van egy dezinfo, hogy az ukrán határon parádéznak a magyar páncélosok, helyette Pestre mentek a Ludovika fesztiválra.
Miért van szerencséje a kormánynak??

Egyébként még lehet olyan szituáció, hogy lesznek páncélosok a határon, remélem az amcsikkal meg a NATO harccsoporttal együtt.