Nos , szerintem vannak ott páran akik nem állnak fel mert nincsen " B " terv ük , de becsületes munkát végeznek, biztos volt aki felállt mert elege lett
A kinek nincs "B-Terv" --az a személy gyakorlatilag bárhol is van-- az a saját, családi, --akár jogos-- érdekeinek az érvényesítésére nem képes! Az ilyen személy --és csoport, nemzet is--kihasználható, ezért alulértékelt és rosszul fizetett, a tudásához képest aránytalanul alárendelt lesz, vagyis tipikus magyar! Sajnos! Ezt a népszerűtlen de igaz megállapítást alkotó kritikának szántam annak a kevés embernek, aki be meri vallani magának a tévedést, mert az utána meglepően gyorsan és könnyen meg is tudja oldani!
Ez a kb. Habsburgok-kal megkezdett, és szinte azóta mindegyik +hazai" politikai vezetés rövidtávú (öncélú) érvényesülési érdekei miatt tovább vitt folyamat másnak is szemet szúrt: Érdemes megkeresni a Yt-on az amcsi feleség magyar nyelvű videóját, --neki, mint USA-ból érkezett értelmiséginek-- kb, a "döbbenetes" szintűként minősített egyik első megállapítását a magyarokról, aminek a lényege röviden: "... meglepődtem, hogy a (Mo-i) magyarok mennyire nem állnak ki magukért és a véleményükért akkor sem, ha totál-igazuk van!"... Hmmm...
Egy
valóban magyar értelmiséginek --minden túltolt nemzetieskedés nélkül-- ezeket a jelenségeket kellene rendeznie, megoldani a környezetében, magas ivben a lesz*rva a gumicsontokkal --mindegyik oldalról ! -- szándékosan elárasztott médiákat, "közbeszldet", a maga szintjén megoldva ezt a "zsiros-bödönért-taposás" közben elsikkadó, sokkal fontosabb feladatot!
U.I.: Kicsit összefüggéseiben megadva a "Szerintem" végezetű választ.
U.I.. 2.0 : Na EZ a valódi lényege a háttérben annak --az O.V.-öncélú, elb@szott-- "Stratégiai nyugalom" fedőnéven terjesztett hányingernek --társadalmi-/rendszer-szintű átverésnek--, ami ki lett egészitve a "kényelemért Kusss!" néven összegezhető ki-nem-mondott társadalmi alkuval !
Ezeket egy normális nemzet, normális társadalmának, normális értelmisége tudja/tudná kezelni, ezért semmilyen hatalom-közeli politikai vezetés meg sem próbálkozna ilyennel. Nálunk kapott négy 2/3-ot!

...ez elsőt jogosan, a többivel már "csak" visszaélt!
.