Tényleg a siemens telepítette a rendszert oda, és rengetege probléma volt vele az elején, nem ment a etcs mert a sínek közé szerelt jeladó/jelfogó (baliz) vagy túl messze volt a vonatok jeladóitól, vagy beleakadt a vonatba, aztán meg a sorompók programja nem futott, tovább nem követtem.Természetesen a tegnapi balatoni összeomlásért is a Siemens a felelős
"ma ismét elesett épp az a vasútvonal, amelyet mindössze 10 éve újított fel teljeskörűen a Siemens. So geht das nicht weiter, meine Herren! Előbb fizetünk ki milliárdokat a magyar utasoknak kártérítési biztosításként, mint a Siemensnek akár egyetlen újabb fillért megrendelésre"![]()
Lázár megtalálta a felelőst a vasút összeomlásáért | 24.hu
Viszont minden mai jegyet visszatérítenek.24.hu
Ha nem akar nekik fizetni Lázár akkor nem értem, hogy miért kell tőlük méregdrágán mozdonyt bérelni Lázárnak![]()
A siemens viszont az R-kord-al dolgozott együtt, akik a kábelalépítményt építették, na szakmában az "így NE csináld" fotokból szerintem jónéhány ott készült, de hát át kellett venni, meg is ágyaztak annak hogy szenvedés lesz azt a vonalat karbantartani. (vizzel teli szekrények, a kábelrendezők használatának mellőzése, a csövek kézifürésszel vágás, majd le nem reszelése a sorjának)