Nem bombázza senki Iránt 30 éve, ők meg lelkesen pénzelnek mindenkit aki Izrael lőné/bombázná, örömmel csinálja a felfordulást Irán is más országban.Bár nem szeretem az Iráni vezetést, és a vallást sem, eléggé cinikus 30 éve folyamatosan bombázni kényük kedvük szerint egy másik államot ami 30 éve a világ szankcionál, csak azért mert nem ért veled egyet, és véletlenül az egyik legnagyobb olaj vagyonon ül, amivel ha kereskedhetne odabaszna az USA és az arab olajcégeknek... de ezek csak nyilván véletlenek... jah és ahhoz is kell pofa hogy atombombával a segged alatt megmond hogy kinek lehet és kinek nem lehet atomfegyvere... értek én mindent, de ez a fránya kettős mérce már megint... Izrael azt csinál a világban amit akar... civilek 10.000it gyilkolta meg az utóbbi egy évben mert joga van az önvédelemhez.... az Oroszoknak is van hozzá joga.... de ott ugye más a megítélés... nekem ezzel van egy kis moralis problémám...
És persze, amit izrael Gázában csinál az a népírtás és a Lebensraum elmélet megvalósítása.