Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Végünk lenne. Mert az ilyen ostobaságokból üvölt az inkompetencia, amit proliknak való idiotizmussal próbálnak meg leplezni.
Nem neked kellene konkrétumokkal cáfolni?Végünk lenne. Mert az ilyen ostobaságokból üvölt az inkompetencia, amit proliknak való idiotizmussal próbálnak meg leplezni.
De kérlek cáfolj meg.
Mondjátok meg nekem mi a fene a magyar részvétel a Ejder Yalcin-ban? Ismét vettünk félszázat, rápatkolták a Girdán nevet. és ráaplikálnak vagy török tüzfegyver tornyot, vagy felderítő kütyüket. Tényleg szin tiszta propaganda. Már az eredeti tervek szerint dübörögni kéne a gyártásnak... De nem...Nem neked kellene konkrétumokkal cáfolni?
Ő atya úr isten. Ez tényleg komoly dolog, hogy hungary komp infokom eszközök kerülnek bele. Ja a LeoA7HU-k kaptak már infokom eszközöket, vagy még mindig nem tudjuk mit is akarunk beépíteni?Az imfokomm rendszerek beépítő keretei majd amik itthon belekerülnek.
Ezeknèl legalábbis
A festésminta meg a név!Mondjátok meg nekem mi a fene a magyar részvétel a Ejder Yalcin-ban? Ismét vettünk félszázat, rápatkolták a Girdán nevet. és ráaplikálnak vagy török tüzfegyver tornyot, vagy felderítő kütyüket. Tényleg szin tiszta propaganda. Már az eredeti tervek szerint dübörögni kéne a gyártásnak... De nem...
Az eredetileg tervezett mennyiség 1/3-a került beszerzésre a program indulása óta eltelt 6 évben, és előreláthatólag nem is lesz több. A tervezett másik típusból pedig ez a szám a nulla.Nem neked kellene konkrétumokkal cáfolni?
Azért ezt nem semmi feladat volt úgy menedzselni hogy senki ne zárjanak miatta börtönbe.Az eredetileg tervezett mennyiség 1/3-a került beszerzésre a program indulása óta eltelt 6 évben, és előreláthatólag nem is lesz több. A tervezett másik típusból pedig ez a szám a nulla.
Alapítottak egy közvetítő projektcéget, ami jelentős hasznot lapátolt ki a beszerzésből, miközben teljesen szükségtelen volt a jelenlétük. Azóta be is szántották őket.
A beharangozott helyi gyártásból/összeszerelésből nem lett semmi. Először kaposváron szerencsétlenkedtek össze egy könnyűszerkezetes műhelyt, majd a rába szervezeti struktúráját farigcsálták évekig nulla eredménnyel.
De vannak szép egybites lovas, sárkányos, huszáros facebook posztok haderőfejlesztésről meg erőről, meg békéről, és ötödjére jelentik be ugyanazt.
Mi ez ha nem bukás, amit parasztvakítással próbálnak meg palástolni?
De te sem lehetsz túl tájékozott, ha szerinted ezt le kell írnom.
Szóval cáfolj meg, vagy világosíts fel, kérlek.
én még annyit adnék ahhoz hozzá amit J.G mondott hogy a nagy mobilitású kerekes páncéltörő képességet kukázták(BRDM), ami pótolva lett volna(szerintem) a két 4x4-es beszerzés keretében.
Óvatosan az ilyen kijelentésekkel!én még annyit adnék ahhoz hozzá amit J.G mondott hogy a nagy mobilitású kerekes páncéltörő képességet kukázták(BRDM), ami pótolva lett volna(szerintem) a két 4x4-es beszerzés keretében.
A pótlás helyett most már az sincs ami volt és a kormány kriminális inkompetenciáját tapsolják a médiában. -------------------------
Háát abból nem lesz sok 20 milliós táska....Az imfokomm rendszerek beépítő keretei majd amik itthon belekerülnek.
Ezeknèl legalábbis
106-ot rendeltünk, ezt meg is kaptuk.Szóval 106 paci van most már a ménesben! Ha jól számolom ez még mindig kevesebb mint a harmada a rendeltnek? Legalábbis én úgy tudom hogy 350-450 db között rendeltünk belőle
Figyeld csak ki ...Háát abból nem lesz sok 20 milliós táska....
A helyi gyártásról már szót sem ejt...valszeg van valami abban a pletykában, hogy ejtették a helyi gyártást."...a hosszú távú terveinkben is nagyon építünk erre a típusra."
![]()
18 E megtekintés · 726 reakció | Hamarosan 56 vasparipával erősödik a Magyar Honvédség! | Szalay-Bobrovniczky Kristóf
Hamarosan 56 vasparipával erősödik a Magyar Honvédség!.www.facebook.com
3 év múlva jön majd megint 20...Ez alapján nem ez az utolsó kör.
Amúgy nincs akkora különbség a Gidrán és az NMS között, hogy megérje azt rendszeresíteni. Akkor már legyen Gidrán minden alakulatnál.Persze, '19 óta tervezik az nms-t, aztán mégsem kapják meg azt a 10-20 darabot, ami nekik kellene.
Ettől tartottam anno.Mindent erre a kacat,ide kicsi-oda nagy vasra húznak rá.....A Magyar Honvédség újonnan megalakítandó harcfelderítő (huszár) osztályát szintén ezekkel a járművekkel szerelik fel, megerősítve a modern, gyorsreagálású haderő képességeit.
Ettől tartottam anno.Mindent erre a kacat,ide kicsi-oda nagy vasra húznak rá.....
Csak éppen szerintem rossz az alapjármű.Én inkább pozitívnak érzem, hogy végre nem mindenféle, hanem egy alap harcjármű lesz adott feladatokra, bázisjárműként. Jó lenne már az alap teherautó típust is kiválasztani és a 8 kerekű APC harcjárműcsaládot is megtalálni. Mert tervezni is úgy lehet érdemben, ha már megvan pár dolog, ami alap.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..