Mint kiemeltem,nem alap lövészszállitóként kell gondolni az NMSre sem.Egy nagyon szegmens feladatkörben,rövid távú gyorsbeavatkozó szerepkörben lehet csak rá mint lövészszállitóra gondolni.Határbiztonsági szerepkörben,ahol a bevatkozó raj bázisa nem a jármű,hanem a határőr örs.
Vagyis forró határ esetén G Merci vagy Toyota helyett NMSben megy ki a beavatkozó járőr.
Manőverező gépesitett harcban,meg úgy általában is,az NMS ugyanúgy alkalmatlan lövészszállitónak,mint a Gidrán.
Viszont minden egyébb védett ktj járgányt igénylő feladatra jol megfelel az NMS.Szerintem jobban,mint az ide böhöm nehéz,nagy Gidrán.
Amihez meg a Gidrán is kevés méretben,oda meg persze hogy alkalmatlan az NMS is.
Is itt van helye a valójában nagyon is jó konstrukciójú Bömbi M6nak.Viszonylag olcsó,kompakt,praktikus és hasznos 6x6 bázisjárműként,és lövészszállitóként (szándékisan nem irom se az APC,se az IFV jelzőt-leginkább a PSZH kategorizálás illik rá.És pletykák szerint a Paramount elkezte az M6 8x8 változat fejlesztését többféle feladatkörre-ez nem az M8 IFV változat lesz,henem kifejezetten az M6 8x8 változata,ha igaz.Az M8nak viszont egy nehéz,SADF LvL6+ védettségi kivánalmainak megfelelő változatát fejlesztik)
Elég nagy lövészszállitónak.Még úgy is elfér bent egy 8 fős lövészraj felszereléssel,hogy egy komoly tűzerejű tornyot kalapálnak rá.
Mint eszközhordozó is sokkal jobb,mint a Gidran.Ha meg feleslegesen nagy az M6,akkor ott az M4-aminek ténylegesen van 11 főt szállitani képes lövészszállitó változata.Bár szerintem a mi körülményeink között a 4x4 kialakitás miatt nem megfelelő,6x6 egyenletes (vagyis nem teherautós) tengelyelrendezésben a mi körülményeink szükséglete.