Ennyire telik. Cselekedni már nem fognak.Ennyit az ukránokról.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ennyire telik. Cselekedni már nem fognak.Ennyit az ukránokról.
Mégis mire gondolsz? Mit lenne jó lépni?Ennyire telik. Cselekedni már nem fognak.
Lehetne minden féle meghibásodás, zavar nálunk, ami miatt szünetelne a delej exportja feléjük.Mégis mire gondolsz? Mit lenne jó lépni?
Ezt sztem akkor kellene meglépni, ha az orosz olajszállítás Ukrajnán keresztül hetekre leállna. Időszakos leállást rendszeresen csinálnak.Lehetne minden féle meghibásodás, zavar nálunk, ami miatt szünetelne a delej exportja feléjük.
Pontosan így is van. Ha alánkbasznak az ukránok de tényleg, akkor kell leszopatni őket keményen nekünk is. Addig csak némi hálózatkiesést, ingadozást adnék nekik cserében én is, semmi drasztikusat, mindig tükör intézkedést. Kis zavar ott, kis zavar itt, nagy leállás ott, hopp nincs áram meg gázolaj szuuuukáá!Ezt sztem akkor kellene meglépni, ha az orosz olajszállítás Ukrajnán keresztül hetekre leállna. Időszakos leállást rendszeresen csinálnak.
Most a MOL szeront a támadás ellenére jön az olaj.
Frissítés: Kérdésünkre a Mol kommunikációs vezetője, Halász Ambrus közölte, hogy „a kőolajszállítás az ütemterveknek megfelelően zajlik.”
Hallgattad Orbánt a Patriótán?Lehetne minden féle meghibásodás, zavar nálunk, ami miatt szünetelne a delej exportja feléjük.
Ebben valószínűleg teljesen igazad van.Na ez van éppen aktívan szétbaszva szétrabolva magyarok által...
A gengszterek és az erő kora van/lesz. Orbán nem érti az új szeleket.Hallgattad Orbánt a Patriótán?
A magyar miniszterelnök ezután arról beszélt, hogy Magyarországnak nem érdeke Ukrajna összeomlása.
Mi egy nap alatt elintézhetnénk Ukrajna összeomlását.
Egyetlen nap alatt. (...) Ugyanis Ukrajna az áramnak és a gáznak is tekintélyes részét Magyarországról kapja. „Ha történne egy baleset, és kidőlne néhány oszlop, és elszakadna néhány vezeték, akkor Ukrajna megállna” – hívta fel a figyelmet.
– tette hozzá a kormányfő.
Orbán Viktor arra is kitért, hogy amikor az ukránok tiszteletlenül beszélnek velünk, magyarokkal, akkor ki is vannak nekünk szolgáltatva. „S pontosan tudják, hogy nekünk nem érdekünk, hogy összedöntsük Ukrajnát, megrendítsük a biztonságukat.
Egy összeomló Ukrajna Magyarország határában olyan fenyegetést, kockázatot jelent a közbiztonságra, a terrorizmusra, az ott élő magyar kisebbség miatt az ottani életre, amit Magyarország nem akar vállalni.
– hangoztatta.
Azért ilyen pimaszok velünk, mert miközben tudják, hogy a kezünkben vannak bizonyos értelemben, és azt is tudják, hogy Magyarország nem támogatja az uniós tagságukat sem, nem érdekelt egy ukrán destabilizációban” – szögezte le Orbán Viktor.
![]()
Orbán Viktor: Mi egy nap alatt elintézhetnénk Ukrajna összeomlását
www.vadhajtasok.hu
Azt nagyvonalúan nem említette, hogy az olajunk viszont onnan jön...
Ez nem magyar specialitás, emberi gyarlóság! Nézd meg a sok orosz korrupt oligarchát, tábornokot, háború alatt is kilopják az ország szemét. Most hogy iparilag hullanak ki az ablakon, talán visszább vettek. Ukránok ugyan ez a négyzeten! Usa?! Mindenki tolvaj ott is aki hozzáfér a bödönhöz, legyen pénzügyes, politikus, bankár, katona, tökmindegy. Nyugat EU?! Kaja férje, VonPfizer, Eva Kaili etc... Vicc az egész, de semmivel nem vagyunk rosszabbak senkinél, ezt szeretném már megértetni! Én pl. nem lopok, teszem a dolgom, és szeretem a hazámat, a családomat, a kultúrköröm. Sok ugyan ilyen embert ismerek, inkább jókat, mint sem. Hivatalból járok külföldre, utoljára csodájára pont a németeknek jártam, 1999-ben. Onnan lefelé tartanak, legutoljára mikor hivatalos úton voltam kint pár éve, hááát, nem voltam irigy maradjunk annyiban.Ebben valószínűleg teljesen igazad van.
Magyarként, Magyarországon élőként én azt utálom a magyar emberekben, hogy mind ezt mondja, de amikor rabolni kell, akkor ő megy elöl. Ne vedd magadra, nem neked szántam, hisz nem is ismerlek, de a tapasztalatom sajnos ez.
Az oroszok békefeltételei a háború valósága okán csökkentek le ennyire, de ha vérszemet kapnak azonnal visszatérnek az eredeti elgondoláshoz, és akkor jó esetben csak egy fehérorosz szintű orosz bábállam lesz a szomszédunk, rosszabb esetben meg az oroszok. Bár az egy érdekes kérdés, hogy mi a veszélyesebb ránknézve:
- Ha egy magat túlnyerő Oroszország a közvetlen szomszédunk.
- Ha egy totalis orosz bábállam Ukrajna akit proxikent használhatnak az oroszok.
- A legjobb egyértelműen az, ha egy független Ukrajna a szomszédunk
Komolyan mondom, még ha jönne is - de szerintem se fog, nem is képes rá, meg most konkrétan minek jönne, több nyersanyag van náluk, helyük is van elég, mi meg az ukránokkal ellentétben nem égetünk orosz civileket - a reális magyar érdek az hogy ne lőjék szét az országunkat úgy mint ukrajnát. Tőlem kapnának egy bablevest, azt mikor mondanák hogy irány Berlin mert a németek megint megkanászkodtak, nem állnék eléjük. Védtük Nyugat Európát eleget, NE itt menjen a harc és rombolás, és NE velünk ágyútöltelékként ugasson már Brüsszel, Berlin, London, Párizs!nem értem miért is kellene félnünk egy alsó hangon cc 50 év múlva bekövetkezendő eseménytől (európa lerohanása ortoszok által), na meg hogy emiatt miért is kéne lóhalálában csak fegyverekre költenünk a nemzeti vagyont (+ hitelt). az oroszok örülnek, hogy minden kapcsolatuk megszakad a megbízhatatlan európával. gazdaságilag sokkal jobban jönnek ki a fejlődő országokkal kötendő kapcsolatokkal.
nyomatjátok itt a "szarjuk össze magunkat, mert jön az orosz" teóriákat, miközben ennek semmi alapja nincs.
A baj hogy itthon sosincsenek következmények...Ez nem magyar specialitás, emberi gyarlóság! Nézd meg a sok orosz korrupt oligarchát, tábornokot, háború alatt is kilopják az ország szemét. Most hogy iparilag hullanak ki az ablakon, talán visszább vettek. Ukránok ugyan ez a négyzeten! Usa?! Mindenki tolvaj ott is aki hozzáfér a bödönhöz, legyen pénzügyes, politikus, bankár, katona, tökmindegy. Nyugat EU?! Kaja férje, VonPfizer, Eva Kaili etc... Vicc az egész, de semmivel nem vagyunk rosszabbak senkinél, ezt szeretném már megértetni! Én pl. nem lopok, teszem a dolgom, és szeretem a hazámat, a családomat, a kultúrköröm. Sok ugyan ilyen embert ismerek, inkább jókat, mint sem. Hivatalból járok külföldre, utoljára csodájára pont a németeknek jártam, 1999-ben. Onnan lefelé tartanak, legutoljára mikor hivatalos úton voltam kint pár éve, hááát, nem voltam irigy maradjunk annyiban.
Ez aztán mindennek az alja!A magyar miniszterelnök ezután arról beszélt, hogy Magyarországnak nem érdeke Ukrajna összeomlása.
Mi egy nap alatt elintézhetnénk Ukrajna összeomlását.
Egyetlen nap alatt. (...) Ugyanis Ukrajna az áramnak és a gáznak is tekintélyes részét Magyarországról kapja. „Ha történne egy baleset, és kidőlne néhány oszlop, és elszakadna néhány vezeték, akkor Ukrajna megállna” – hívta fel a figyelmet.
– tette hozzá a kormányfő.
Ez aztán mindennek az alja!Szemét Óóóbánn kihasználná az Ukronia szorult helyzetét!
Micsoda aljasság...Kárpátaljasságot Magyarországnak!
![]()
Hallod, nyugaton sincsenek! Tudod hol van?! A mocskos autoriter rendszerekben, ott kibasszák őket az ablakon.A baj hogy itthon sosincsenek következmények...
Az oroszok békefeltételei a háború valósága okán csökkentek le ennyire, de ha vérszemet kapnak azonnal visszatérnek az eredeti elgondoláshoz, és akkor jó esetben csak egy fehérorosz szintű orosz bábállam lesz a szomszédunk, rosszabb esetben meg az oroszok. Bár az egy érdekes kérdés, hogy mi a veszélyesebb ránknézve:
- Ha egy magat túlnyerő Oroszország a közvetlen szomszédunk.
- Ha egy totalis orosz bábállam Ukrajna akit proxikent használhatnak az oroszok.
- A legjobb egyértelműen az, ha egy független Ukrajna a szomszédunk
tegyem már végre hozzá egy kis fenyegetést is. ha nem állnak le, mi nem adunk át több villamos energiát. pontEnnyit az ukránokról.
Olvasd mar el a masodik mondatot.tegyem már végre hozzá egy kis fenyegetést is. ha nem állnak le, mi nem adunk át több villamos energiát. pont
merjük már végre bevállalni!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..