A Közlekedés topikban válaszoltam.Nem a Villanyrendőrtől (ott száltam gel) ment az Avas felé? Talán Tapolcára ment?.Már nem emlékszem talán 1es busz?
A Közlekedés topikban válaszoltam.Nem a Villanyrendőrtől (ott száltam gel) ment az Avas felé? Talán Tapolcára ment?.Már nem emlékszem talán 1es busz?
Én ajánlom Saka Zulutól készült dokumentumfilmet is. Heroikus, és sokat tanít a feketék történelméről.King & Conqueror - nézte valaki ezt a BBC csodát, megéri bele ölni az időt?
Bár csak felületesen ismerem a korszakot, de a normannok ellen harcoló angolszász fryd tagjai szerintem nem ilyen formájú sisakot hordtak…
Twenty centi plusz a kopf, ami méretre mint a kölyökmacska feje, alakra mint egy német rohamsisakAzt hittem más.![]()
!!!Nem ihatok többet.Twenty centi plusz a kopf, ami méretre mint a kölyökmacska feje, alakra mint egy német rohamsisak!!!

Pedig ez az egyik legjobb csajozós dumám volt még régen.Nem ihatok többet.
Háromszor olvastam át mire felfogtam.![]()
!Szerintem ők sem èrtettèk!Pedig ez az egyik legjobb csajozós dumám volt még régen.!

Tól-ig kategória volt.Szerintem ők sem èrtettèk!![]()
![]()
![]()
!
, arra emlékszem nagyon sok szúrós tekintetet kaptam a helyi fiatal korombeli srácoktól, néha egy egy már mutogatott is felém, s a többi dühösen bólogatott
!
!
The Umbrella Academy (Az Esernyő Akadémia), netflixes sorozatEz a jelenet egyébként melyik filmből van?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..