Hát az max akkor sima leszMax ezeöccázééé!![]()

Hát az max akkor sima leszMax ezeöccázééé!![]()
Ezerötcáért még csicskalángost is csak enyhébbet kapszHát az max akkor sima lesz![]()
Állítólag a miskolci egyetemen a 80-as években volt egy előadó (pontosabb titulusát nem tudom), ki szintén szeretett beszólogatni a női hallgatóknak; döféspont...vágás...mit tudom én.Volt egy kollégám, aki hihetetlenül bunkó volt a nőkkel. Az egyik kedvenc poénja ez volt:
- Lányok, tudjátok, hogy a nők 60%-a énekel a zuhany alatt, a többi pedig maszturbál?
Ilyenkor a csajok mindig értetlenül néztek rá, úgyhogy a fickó folytatta:
- Na és azt tudjátok,hogy mit énekel az a 60%?
A nők itt mindig elkövették azt a hibát, hogy megrázták a fejüket, mire a srác felderült arcal felkiáltott:
- Hát akkor ti a maradék 40%-ba tartoztok!
Uhh ezek szerint, a kollégád voltam és bunkónak találtál vagy ezt a poént függetlenül elnyomtam már és tetszett a kollegínáknak.Volt egy kollégám, aki hihetetlenül bunkó volt a nőkkel. Az egyik kedvenc poénja ez volt:
- Lányok, tudjátok, hogy a nők 60%-a énekel a zuhany alatt, a többi pedig maszturbál?
A nők itt mindig elkövették azt a hibát, hogy megrázták a fejüket, mire a srác felderült arcal felkiáltott:
Mi ebben a bunkóság?Volt egy kollégám, aki hihetetlenül bunkó volt a nőkkel. Az egyik kedvenc poénja ez volt:
Majd megszokodPedig engem azért mindenszarizmussal szerintem még életemben nem vádoltak meg!
Azért azt nem hiszem, nálam józanul vidámabb ember nem sok van a környezetemben. Alapvetően ki vagyok békülve magammal, családdal, hazámmal, a világgal már kevésbé, de túl sokáig olyanon nem szoktam vergődni ami felett nincs hatalmam. Ha kritikát fogalmazok meg, konstruktív céllal szoktam még azt is, és igyekszem a jót megtalálni mindenben és mindenkiben.Majd megszokod![]()
Konyak? Pálinka? Hubertus?Azért azt nem hiszem, nálam józanul vidámabb ember nem sok van a környezetemben. Alapvetően ki vagyok békülve magammal, családdal, hazámmal, a világgal már kevésbé, de túl sokáig olyanon nem szoktam vergődni ami felett nincs hatalmam. Ha kritikát fogalmazok meg, konstruktív céllal szoktam még azt is, és igyekszem a jót megtalálni mindenben és mindenkiben.
Genetika.Konyak? Pálinka? Hubertus?
Mi a titok?
Szerénységedről lehetsz hires.Azért azt nem hiszem, nálam józanul vidámabb ember nem sok van a környezetemben. Alapvetően ki vagyok békülve magammal, családdal, hazámmal, a világgal már kevésbé, de túl sokáig olyanon nem szoktam vergődni ami felett nincs hatalmam. Ha kritikát fogalmazok meg, konstruktív céllal szoktam még azt is, és igyekszem a jót megtalálni mindenben és mindenkiben.
Különös ismertetőjelem!Szerénységedről lehetsz hires.![]()
Hát.....Genetika.
Jóképű vagyok, és vicces. Ja, meg kurva szerény!
Hülyeséget félre téve, nagyjából szerintem fejben dől az élet, soha nem voltam kamasz korom után irigy senkire. Egyszerűen nekem ELÉG volt mindig az amit tisztességes munkával el lehetett érni. Nem kell sok a boldogsághoz szerintem, egy összetartó család, jól kiválasztott asszony és hivatás, természet közeli élet, sport.
Ennyi a titok.
Ha ez számít, én látatlanban HISZEK BENNED, sose add fel az álmaidHát.....
Ha azt írod hogy Muskotályos Pezsgő annak jobban örültem volna.
Így sem rossz.
A kurva szegèny már megvan.
A többin mèg dolgoznom kell.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..