Pedig úgy akartam felvezetni, hogy "ki ismeri fel ezt az épületet, ahol nem kaptam megfelelő ellátást...." de inkább kihagytam, mert még valaki beszólt volna. hogy ő ott szült....Pedig azt hittem, olvasva az itt leirtakat..

Szopunk mi amikor 30oraig vagyok ebren es bokorba kulazok![]()
Tapasztalatból hallottam, hogy ez inkább az ükapa
Az empire a Käiserreich 
Még hogy a tömegközlekedés lassú és unalmas

...hááát..volt olyan városi buszsofőra 80-90-es években Miskolcon, aki a régi, kanyargós útvonalon olyan tempósan ment rendszeresen a csuklós Ikarusszal, amit a kétütemű Wartburggal nem lehetett felborulás nélkül...Még hogy a tömegközlekedés lassú és unalmas![]()
A szemét a szemétnek nem vájja ki a szemétHaha...Lecseréljük a szemét horvátokat a szemét szlovénokra.

Nem a Villanyrendőrtől (ott száltam gel) ment az Avas felé? Talán Tapolcára ment?.Már nem emlékszem talán 1es busz?...hááát..volt olyan városi buszsofőra 80-90-es években Miskolcon, aki a régi, kanyargós útvonalon olyan tempósan ment rendszeresen a csuklós Ikarusszal, amit a kétütemű Wartburggal nem lehetett felborulás nélkül...
A buszon ilyenkor megállni nem lehetett.
Valahogy így:
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..