Ugye mindenki emlékszik még a Project Aerodynamic-re? Csak mert nincs új a nap alatt.egy kormányzatot egy neonáci helyi kisebbség feltápolásával
…és Mikola Lebegyre:

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ugye mindenki emlékszik még a Project Aerodynamic-re? Csak mert nincs új a nap alatt.egy kormányzatot egy neonáci helyi kisebbség feltápolásával
Nem, ez nem lett jó senkinek sem. Arra gyanakszom hogy az oroszok sem teljesen így tervezték hogy beleragadnak egy ilyen mocsárba, de ha már így alakult, máshogy nem tudnak saját szemszögből kijönni belőle mint hogy nagy veszteségeket is bevállalva akkor komolyan veszik hogy ez egy háború. Lehet tévedek, de en ezt látom bele, most már akkor úgy vannak vele, hogy akkor már "legyen pofozkodás addig míg valaki arccal a padlóra nem borul"!Demkó szerint '22 előtt volt a konfliktusnak kb 14e halottja (ebbe a kis zöld emberkektől debalcevón át a lelőtt malaj gépig mindenki benne van). Tényleg az a megoldás, hogy utanuk küldünk többszázezer -esetleg már miliónál több- embert?
Ha az angol-szászokat is beleraknád, akkor kapnánk egy Lavrov nyilatkozatot.A Nuland féle 5 mrd usd-ban, a majdani a lövöldözésben stb, a megválasztottt elnök elzavarásában, az odesszai szakszervezeti székházi történetben stb " nincs semmi rendkivüli". Mind a demokratikus verseny természetes velejárója. Csak Oo gondolta, hogy erőből érdekérvényesit.
Meghajlok intellektuális nagyságod előtt! Tán megkérdezhetem, hogy milyen orosz műveket ajánlassz, hogy én is tanulhassak valamennyit sólyommadaram?Egyesek orosz "szakértőnek" gondolják magukat. Ahhoz tudás is kéne tisztelt kollégák, amihez alapfeltétel az orosz nyelv ismerete szóban és írásban.![]()
nem is értem miért gondolják itt egyesek, hogya Finneknek (az átlagnak) bármilyen gondja is lenne az oroszokkal. a legtöbb repülőterükön mind a mai napig angolul ÉS oroszul van minden tájékoztató tábla. mert fenn északon elsősorban az orosz túristákból éltek, és élnének most is. ezt viszont nem én mondom, hanem az ott élő barátunk. utálják is a finn kormányt.Tudom, hogy manapság az alternatív történelem nagyon népszerű
De jelezném: a szovjetek megnyerték a téli háborút is, és a folytatólagos háborút is.
És a végén pontosan annyit vettek el, amiért az elején területcserét ajánlottak. Később még azt is visszaadták.
Szóval mi nem sikerült nekik?
Mert még ha azt írnátok, hogy nehezebben sikerült.
Ahogy az átlag szlovák/német/magyar stb se utálja az oroszokat. Sokan a rendszert igen, amit valahol meg tudok érteni. Ahogy amúgy az átlag ukránt se. Viszont az esetek nagy részében a kisebbségek, és kisebbségekkel rendelkező népek jobban megértik az orosz álláspontot. Persze a globalisták soha semmit.nem is értem miért gondolják itt egyesek, hogya Finneknek (az átlagnak) bármilyen gondja is lenne az oroszokkal. a legtöbb repülőterükön mind a mai napig angolul ÉS oroszul van minden tájékoztató tábla. mert fenn északon elsősorban az orosz túristákból éltek, és élnének most is. ezt viszont nem én mondom, hanem az ott élő barátunk. utálják is a finn kormányt.
Bármennyire is propagaljátok az együgyű gondolatot, az ukránok sem direkt civilek mészarlasa céljaból lőtték a szakadárokat, de ha egy Donyeck méretű város frontvonal ott lesznek civil áldozatok...
Nem itt egyesek gondoljak, hogy bajuk van az orosz állammal, hanema finnek. Nem itt egyesek döntöttek úgy, hogy Finnország legyen NATO tag, hanem a finnek.nem is értem miért gondolják itt egyesek, hogya Finneknek (az átlagnak) bármilyen gondja is lenne az oroszokkal. a legtöbb repülőterükön mind a mai napig angolul ÉS oroszul van minden tájékoztató tábla. mert fenn északon elsősorban az orosz túristákból éltek, és élnének most is. ezt viszont nem én mondom, hanem az ott élő barátunk. utálják is a finn kormányt.
Nem itt egyesek gondoljak, hogy bajuk van az orosz állammal, hanema finnek. Nem itt egyesek döntöttek úgy, hogy Finnország legyen NATO tag, hanem a finnek.
Szóval maradjunk annyiban, hogy háttal ülsz a moziban.
Te voltál Finnországban, vagy én? Kérlek ne nyilatkozz olyanról, amit nem tapasztaltál meg személyesen. Ja, és nem egy napot töltöttem ottNem itt egyesek gondoljak, hogy bajuk van az orosz állammal, hanema finnek. Nem itt egyesek döntöttek úgy, hogy Finnország legyen NATO tag, hanem a finnek.
Szóval maradjunk annyiban, hogy háttal ülsz a moziban.
Na mondd a tutit ki intézte el a finn emberek helyett a NATO tagságot?Te voltál Finnországban, vagy én? Kérlek ne nyilatkozz olyanról, amit nem tapasztaltál meg személyesen. Ja, és nem egy napot töltöttem ott
NATO tagság. nem is annyira egyértelmű az, hogy a lakosság azt mennyire igényli. De ha benne ragadsz egy vélemény buborékban, akkor nem szerzel tudomást arról, hogy más dolgok is vannak a világon. Most cc 38%-on van azok aránya, akik azonnal kiléptetnék az országot a NATO-ból.
nem olvasol híreket?Na mondd a tutit ki intézte el a finn emberek helyett a NATO tagságot?
Nem tartottak népszavazást a finnek, hanem az általuk választott parlament szavazta meg és barmilyen hihetetlen, de nem mentek az utcára tiltakozni emiatt a finn emberek.nem olvasol híreket?
egyébként meg: https://forum.htka.hu/threads/biztpol-oroszorszag-a-szovjetunio-utodallama.536/post-1831653
Érdekes, ezek szerint a majdan teljesen tökéletesen törvénytelen, hiszen képviseleti demokrácia.Nem tartottak népszavazást a finnek, hanem az általuk választott parlament szavazta meg és barmilyen hihetetlen, de nem mentek az utcára tiltakozni emiatt a finn emberek.
Ezt hívják úgy, hogy képviseleti demokrácia.
Mivan?Érdekes, ezek szerint a majdan teljesen tökéletesen törvénytelen, hiszen képviseleti demokrácia.
Kettős mérce, ami kiböki a képernyőt.
Kevered a szezont a fazonnal. A finneknek is joguk lett volna kinyilvánítani a nemtetszésüket a csatlakozás ellen, ahogy az ukránok tették. Csak a finnek nem tiltakoztak, tehát egyetértettek a parlament döntésével.Kettős mérce, ami kiböki a képernyőt.
Janukovics mint megválasztott elnök az EAGU felé fordult, tehát teljesen jogos volt. Vagy nem?
Nem, nem keverek semmit. Egyszerűen az egyik esetben párezer tüntető a nép, a másik esetben, keg hát de de de értsük meg, a parlamentKevered a szezont a fazonnal. A finneknek is joguk lett volna kinyilvánítani a nemtetszésüket a csatlakozás ellen, ahogy az ukránok tették. Csak a finnek nem tiltakoztak, tehát egyetértettek a parlament döntésével.
Csak az marhára nem pár ezer ember volt max az álmaidban. Ukrajna világ életében megosztott volt politikaialg. A nép egyik fele orosz a masik pedig nyugati orientációjú volt. Ez a határ egyebként kb az etnikai határral is egybeesett. Szóval az ordas nagy tudatlanság vagy hazugság, hogy a majdan az ukrán nép akarata ellenére volt. A majdant és a nyugati orientációt minimum a lakosság fele támogatta és valahogy az orosz kisebbség jelentős része sem állt a szakadárok mellé.Nem, nem keverek semmit. Egyszerűen az egyik esetben párezer tüntető a nép, a másik esetben, keg hát de de de értsük meg, a parlament
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..