Kis autóipar, talán ide illik...
![]()
Világgazdaság
A Világgazdaság megbízható, naprakész, objektív információforrás, az üzleti élet befolyásos, mértékadó lapja.www.vg.hu
Kis autóipar, talán ide illik...
![]()
Világgazdaság
A Világgazdaság megbízható, naprakész, objektív információforrás, az üzleti élet befolyásos, mértékadó lapja.www.vg.hu
Az a 2-es járat, az egyik autóbusz üzemhez (ha jól emlékszem az akkori szervezeti elnevezésre) tartozott, az 1-es (stb.) járat másikhoz.Nem a Villanyrendőrtől (ott száltam gel) ment az Avas felé? Talán Tapolcára ment?.Már nem emlékszem talán 1es busz?
A cím magáért beszél, az elektromos rollerrel nem is értem hogy nincsen évente tucatnyi halál.![]()
Járni nem tudtak, de azt gondolták, a rollerezés részegen is menni fog nekik
Egy modell lánynak kitört több metszőfoga, egy kamasz fiúnak beleállt a kormány a hasába, és nem ezek voltak a legsúlyosabb esetek. Az elmúlt időszakban annyira megugrott az elektromos rollerrel összefüggő balesetek száma, hogy már az orvosok is azt kérik, az eszközt használók viseljenek...telex.hu
Az e-roller az én szememben rövid út a Darwin-díjhoz.![]()
Életveszélyesen megsérült egy elektromos rollerrel eleső 13 éves lány Kaposváron
Egy fiatalkorú társaság rollerezgetett éjjel tizenegykor az utcán. Az egyik fiatal ellen büntetőeljárás is indult.telex.hu
Csak egy sor miatt:
"...2024-ben 17 millió elektromos autót gyártottak globálisan, ebből 12 milliót Kínában. Ezek közül 11 millió helyben fogyott el, a maradék ment exportra..."

17re emelkedett a halottak száma. A nemzetiségükről eddig nem adtak ki információt, de mind felnőtt, gyerek nincs köztük.https://index.hu/kulfold/2025/09/03...os-turista-rendorseg-mentoszolgalat-serultek/
Kisiklott Lisszabon ikonikus siklója, legalább 15 halott, két tucatnyi sérült. Valószínűleg kábelszakadás történt.![]()
Passzolom. De nagyon durván néz ki a képek alapján, meg hát ezt kevés hazai használja, ez ilyen turistás cucc. Elvileg rendszeres karbantartást meg ellenőrzéseket végeztek rajta.Az egy dolog, hogy elszakad a kötél. De, hogy az automata fék sem müködik, vagy nincs is ?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..