Gondolom azért is hoztuk ide a bren fegyvercsalád gyártását mert hosszútávú terveink vannak vele...Ebből még nem következik, hogy mi is veszünk.
Mègha jó lenne is.
Gondolom azért is hoztuk ide a bren fegyvercsalád gyártását mert hosszútávú terveink vannak vele...Ebből még nem következik, hogy mi is veszünk.
Mègha jó lenne is.
A 2 és a 3 két külön család.Gondolom azért is hoztuk ide a bren fegyvercsalád gyártását mert hosszútávú terveink vannak vele...
Mea culpa, nem tudtam. Azt hittem moduláris.Ez a katonaira nem megy fel mert egy elem a tok.
2. a bren 2-nek rövid a tokja sajnos .
	Nem a katona dolga megvenni ezt. Amúgy BREN 3-nál már hosszabb (a tapasztalatok alapján).
Mi is megmondtuk abban a pillanatban, amikor kézbevettük őket.Én ezt már hét évvel ezelőtt megmondtam![]()
A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai
Ahh, többnek tűnt a szempozíció-Aimpoint(?) cucc távolsága, de még a 30 is elég sok... Na ja, a G36-nál is nagyon el van cseszve, csak ott meg a másik irányba. (És anno hogy odavoltál azért a fegyóért :p ) Oda vagyok én még most is attól,hogy nem tökéletes.De szerencsére moduláris szóval...forum.htka.hu
De vicces volt látni úgy 3-4 évvel később azt, amikor az emberek elkezdtek rácsodálkozni arra a kezdetektől látható és nyilvánvaló dologra, hogy hát túl rövid a BREN 2 tokjának első része.
Ebben az a furcsa, hogy a BREN 1-nél még egy kicsit, talán úgy 2 centivel hosszabb is a tok első része, bár az sem eléggé hosszú. Aztán a BREN 2-nél ezt még rövidebbre vették. De legalább harmadjára csak sikerült eltalálniuk a megfelelő méretet.
Harminchat óra a harctéren: a légi rohamtól a harcárokfoglalásig...
![]()
Harminchat óra a harctéren: a légi rohamtól a harcárokfoglalásig
Egy komplex harcászati feladat sikeres végrehajtása számos apró tényezőn múlik. Elég egy túl gyors vagy túl lassú mozdulat, egy fák között kivillanó eszköz, véletlen neszezés – és az ellenség rögtön előnyt szerez. Az MH Klapka György 1. Páncélosdandár 2. Lövészzászlóalj állománya tízhetes...honvedelem.hu

A csehek véglegesítették a kézifegyver beszerzésüket és letették a voksukat a Bren2 mellett (érdekes hogy nem a 3-as lett)
hát 4x annyi 3-as ment ukrajnába mint a mi összes megrendelésünk kettesből szóval ott is kéne lennie sornakGondolom mi már kifizettük nekik a Bren 2 gyàrtosort, oszt hülyék lennének a Bren 3-ért felállítani egy újat..

Néhány bizbasz kicserélésére még nem fognak új gyártósort kialakítani.Gondolom mi már kifizettük nekik a Bren 2 gyàrtosort, oszt hülyék lennének a Bren 3-ért felállítani egy újat..
főleg hogy leginkább CNC meló.Néhány bizbasz kicserélésére még nem fognak új gyártósort kialakítani.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..