Mert az orosz mégis mi a búbánatos fenét akarna Magyarországtól ?
kerdezd oket, ok jonnek a NATO bovites elotti dolgokkal, Mo included
Magyarországnak a történelme során csak rosszat tett a német, a mongol / tatár, a török, az osztrák, a francia, és még más is, akkor most mindegyiküket utálnunk kéne, örökkön - örökké ? Vagy a csehekkel, a szlovákokkal, a románokkal, és a szerbekkel való történelmi viszonyunkról is mi mondható el ?
miert? ok inditottak haborut?
Utálnunk kell őket, vagy szeretnünk ?
Nem. De oket pont miert is kell szeretni es mindenki mast, szovetsegesek included utalni?
Nem,nem .. ha azt írod hogy vékony,akkor vajon az őrültség és a higgadtság között mekkora ?
lovesem sincs, en orult vagyok. Kerdezz egy higgadtat.
Nem hiszem hogy fel kell gyújtanom a saját hazámat azért, mert a szomszédomé kigyulladt,biztos rossz példa lesz,de kb arról van szó,hogy IL-nek ki kell(ene) táraznia,mert a szomszéd ország,a másik (vele nem határos) állammal harcol,szerintem nekünk semmi közünk ehhez, és a logikus döntéshozatal,meg a bolondok "bátorsága" két külön kávèház !
Nem csak ez lehet az alternativaja az orosz falova szerepnek, ami most van.
De egyebkent vannak szovetsegesi kotelessegek is, meg ugy azert a becsulet is.
Az meg, hogy a kozos kozep-europai tortenelembol fakadoan inkabb ossze kellett volna zarni a lengyelekkel,
csehekkel, stb, es mindent megtenni, hogy ne keruljenek tobbet az orszagok orosz gyamsag ala, szerintem eleg
magatol ertetodo kene legyen.
Gondold végig kérlek,hogy átadjuk ezt a pár darab Leot, odaadjuk azt a pár Gripent,meg adunk még amink van, ezeket a ruszkik kb 3 hónap alatt ledarálják,mi meg itt állunk pucér picsával ..
nem mondtam, hogy oda kell adni, bar ig.szerint nem oszt v szoroz ennyi eszkoz..
De egyebkent tenyleg meddo a vita, mert a szokasos nephulyites miatt, szegyenszemre ember se
nagyon akadna, aki megvedene a hazajat. Akarmivel is. Mar ha ezt a platformot reprezentativnak vesszuk :/
Adjon akinél sok van,nem hiszem,hogy nekünk kellene élén járnunk, illetve minket magyarokat inkább az ukrán az aki veszélyeztet, már csak földrajzilag is,nem az oroszok.
Megis RU az, aki a gazdasaga ugy-ahogy megerosodese utan ujrakezdte a gazd-pol-kat erdekszferajanak a kiterjeszteset.
Btw: Izrael +mindenkire kitaraz, tobb orszaggal arrebb levokre is