Mindkettő fenyeget.
De a ruszki a veszélyesebb, és az ő vereségével járunk jobban.
Azt KÖVETŐEN lehet rendezni a konfliktust a zukránnal. NATO és EU tagként (!) van, lehetne érdekérvényesítő képességünk vele szemben.
Fordítva viszont nem megy!
Ha Putyin megjelenne Csapnál, akkor az ukránok erőforrásaival, területével, gyűlöletével IS (!) és még egy háborúzó Oroszországgal IS (!) szembe kellene néznünk!
Mindezt úgy, hogy valószínűleg a föld több pontján is háborúk indulnának (Tajvan, Korea), mert az orosz példa alapján minden hülye elszabadulna.
Elpusztulnál te is, de ha nem, az biztos, hogy a gyerekeid Mad Max szintű világban háborúzhatnának egymás ellen a kajáért.
Tehát többről van szó, mint Donbasz, vagy Putyin becsvágya.
Ez nem Ukrajnáról szól. Ez Putyin megállításáról szól.
Ezért nem az ukrán érdekeket képviseli az, aki nem akarja a háborús jövőt, így Putyin hazugságait leleplezi, háborúját veszélyesnek tartja és elutasítja.
Ebben az esetben Ukrajna, holnap Moldávia, utána Grúzia. Mindig lesz valaki, akit Putyin ellen támogatni kell. Tehát aki Putyin háborúját ellenzi, az nem ukránpárti!
Szerintem ez érthető...
Mert ez a világ és benne a magyarok érdeke.
Remélem 15. alkalommal, segítettem tisztábban látni az összefüggéseket. Nézz messzebb, legyél bölcsebb, és belátod, hogy nem feltétlen ellentétes a véleményünk, csak bonyolultabb a probléma, mint amilyennek valakik láttatni szeretnék.
Egy győztes Ukrajnának még nagyobb lenne a pofája mint most. Nekünk szerintem az lenen a legjobb ha Magyarország méretűre vernék őket az oroszok.