Azért a románok mellett a szerbek is nagyságrendekkel nagyobb haderőfejlesztést hajtanak végre mint mi. És már régóta úgy tűnik, hogy egyre bővülő, többsávos sztrádán haladunk, egyre gyorsabban, de szembe a forgalommal...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Spóroltak erre a deal-recsakhogy tavaly ők már vettek PULS-t: Vucic maga mondta.
Nem tudom hogy 2 mrd-os RAFALE mellé honnét lenne pénzük egy ekkora programra: saját hadiiparuktól is alig vásárolnak. Tőlünk vesznek rozzant BTR-eket...
Visszavitték az üres üvegeket.Spóroltak erre a deal-re![]()
![]()
Semmi piackutatás meg VIKI? Csak így ukmufuk?Bakker, az Elbit nyílvánosságra hozta, hogy Szerbia a vásárló.....
Nem, mi már piacot se kutatunk![]()
Defense Romania
Serbia s-a abonat la armament israelian: Contract major, pentru sistemele PULS ”mai puternice decât HIMARS”, drone și capacități de război electronic Serbia își dotează masiv armata cu echipament...www.facebook.com
És mi még mindig csak piacot kutatunk...
Szerintem kijelenthető hogy engedjuk el ezt az mlrs kepesseget nem veszunk, szandek nincs mar ra.Mondjuk amiből nincs EUs ott lehetnének rugalmasabbak. Pl licencgyártott cuccokat lehetne engedni. EUROPULS pl.
Önerőből biztos nincs. Ha KMW kibulizza hogy lehet EUROPULS-ot venni akkor lehet hogy mégis akarnak ilyet.Szerintem kijelenthető hogy engedjuk el ezt az mlrs kepesseget nem veszunk, szandek nincs mar ra.
Ahhoz mar keves az ido hogy letargyaljunk ilyet, mondom szerintem ezt engedjuk el.Önerőből biztos nincs. Ha KMW kibulizza hogy lehet EUROPULS-ot venni akkor lehet hogy mégis akarnak ilyet.
Persze eléggé kisesélyesnek tartom...
Ha a Gmars vagy a Europuls safe-kompatibilis lenne, az nagyon megdobná az esélyeit akármelyiknek. De így, hogy mindenki a safe pénzre fog menni, inkább mást vesznek, hogy azzal pipálják ki a kötelező GDP százalékot, és az mlrs szerintem a legtöbb helyen a lista végére kerül.A Safe program mellett lehet csinálni a saját haderő fejlesztési programot is nem? Miért kellene lemondani a török 8x8 vagy az Izraeli Puosról ha ezeket saját pénzből vennénk nem pedig a Safe hitelből?
Feléért megvesszükEz úgy hivjak szopo
Sztem 1%ért sem mert nincs erre se pénz...Feléért megvesszük![]()
Ez a realitás. Safe meg jöhet, de hát ez nem kompatibilis.Sztem 1%ért sem mert nincs erre se pénz...
Ez úgy hivjak szopo
Volt egy par lehetosegunk iden is csak egy toll kellett volna.Ez egy újabb elszalasztható lehetőség, hogy bejelentkezzünk a spanyolok helyett mint PULS rendszeresítő.
Kicsit locsolgasd meg azt ha infrat ki kell hozza alakitani.Mennyi ez forintosítva, 250-300 milliárd, 16 "rendszer", és hány évre elosztva? Nem kevés pénz, de stratégiai fontosságú lenne.
Ez a vonat mar elment…kicsit sokat huztuk naluk a gumikoteletEsetleg nekünk mint baráti ország talán kedvezőbb árat lehetne kialkudni az Elbit-nél.
Nem meg, nem is lesz… ez mar nem valoszinu hogy valtozni fog.Mert ha a nem nato/eu tag szerbek, akik amúgy rendelkeznek saját gyártmányú rakéta tűzérséggel, meg tudták venni, akkor nekünk szégyenszemre nem megy?
Mutassak meg a hm miniszternek kozelrol a pulst kicsit dorgoljek az orra ala
Az mlsr mennyire drága a többi nehéz fegyverhez képest? Nem az van, hogy az erejéhez képest jó az ár-érték aránya?Szerintem kijelenthető hogy engedjuk el ezt az mlrs kepesseget nem veszunk, szandek nincs mar ra.
Relativ nem az inditok dragak hanem az infra es a raketa hozza a puls az egyik leg olcsobb es az egyik legjobb azonban nemAz mlsr mennyire drága a többi nehéz fegyverhez képest? Nem az van, hogy az erejéhez képest jó az ár-érték aránya?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..