[HUN] Kerekes páncélozott harcjárművek beszerzése

és arra van elég idő, hogy a török kerekes harcjárművekről "áttárgyaljuk magunkat" másra? :rolleyes:

November végéig nagyjából szám kell csak, aztán tavaszig van idő kitárgyalni a részleteket a gyártóval. Egy univerzális 6x6 APC sokkal inkább kellene, mint ez a Gidrán, amibe alig férnek be...
Szerintem nincs ido arrase, reszben onnan az a -1500milliard a kezdeti 8000hez kepest.
Valamint a listarol le lesz meg huzva szoval velemenyem szerint az a 6500milliard vegul 3000-4000kozott lesz.

• Tetszik
Reactions: Aladeen
A honvédelmi miniszter rámutatott: a műveleti szerepvállalás mellett bővítjük a kétoldalú védelmi kapcsolatokat és támogatjuk a térség védelmi kapacitásbővítési erőfeszítéseit. A szomszédos országok közül hazánknak az egyik legintenzívebb kétoldalú védelmi és katonai kapcsolata Szerbiával van, ami az elmúlt években folyamatosan fejlődött. Szerbia stratégiai partnerünk számos területen, és ezt az együttműködést 2023 óta a hadfelszerelési, védelmi ipari és katonai dimenziókra is kiterjesztettük – fogalmazott a miniszter.

68cea30047caf876510676.jpg

Nem rossz de ha van mas opcionk akkor inkabb azt, az hianyzik meg egy projekt amit hosszu evekig locsoljunk eleg nekunk a lynx.
Valahogy nekem nem tetszik a design fejlődése, hogy őszinte legyek, konkrétan a loressor az ablakokkal. Ok, 3m re megszűnt, de hogy eddig kitartott, az bizalmatlan a tesz.

Nem EU tagok, de jelentkezők.
Politikai alapon vannak blokkolva.
Vucic pártja a CDU testvérpartja, a Néppárt társult tagja.
Sztem az európai hadiipar erősítésébe jobban belefér Szerbia mint Kanada vagy Korea.

Az hogy vkinek nem tetszik mondjuk Vucic, átmeneti probléma. Majd a szerbek leszavazzák.De a szerbiai hadiipar Európában van, Korea meg Kanada meg a tengeren túl.

Európának racionális és nem ideológiai döntésekre van szüksége Az ideológiai döntések vezették, vezetik a lejtőre.