[BIZTPOL] Magyarország

Status
Not open for further replies.
Fegyvere van, találnak neki majd valami fontos feladatot! :D Ilyenkor még a tűzoltóság is be van feszülve, daruk állnak készenlétben, megerősített létszám mindenhol, meglepne ha azokat nem érintené akik még lőni is tudnak ha kell.

Meglátjuk...
Passz. Nem tudom volt-e ekkora esemény a modern kori magyar diplomáciában.
Lehet, hogy új dolgokat kell kitalálni és alkalmazni a szükséges szint eléréséhez.
Mondjuk én egy ferihegyi bevezető hipergyors felújítást is szívesen látnék, mert elfog a szekunder szégyenérzet amikor arra megyek és eszembe jut, hogy a világ vezetőiből is minden alkalommal kirázza a sz*rt, amikor felénk járnak.

Habár közös kezdőpontnak ez is megteszi, amikor majd egy asztalhoz ülnek. Legalább lesz miben egyetérteniük.

Lehet, hogy új dolgokat kell kitalálni és alkalmazni a szükséges szint eléréséhez.
Mondjuk én egy ferihegyi bevezető hipergyors felújítást is szívesen látnék, mert elfog a szekunder szégyenérzet amikor arra megyek és eszembe jut, hogy a világ vezetőiből is minden alkalommal kirázza a sz*rt, amikor felénk járnak.

Habár közös kezdőpontnak ez is megteszi, amikor majd egy asztalhoz ülnek. Legalább lesz miben egyetérteniük.
"Te, Vladimir, neked is kijött a vesekoved?
Nekem is Donald."

Mondjuk én egy ferihegyi bevezető hipergyors felújítást is szívesen látnék, mert elfog a szekunder szégyenérzet amikor arra megyek és eszembe jut, hogy a világ vezetőiből is minden alkalommal kirázza a sz*rt, amikor felénk
A delegációkat nem a ferihegyi bevezetőn hozzák a városba, hanem általában az M3-on. A ferihegyi gyorsforgalmi egy csapda. 2x1 sáv, végig szalagkorlát mindkét oldalon. :-) Ilyenkor a nullás összes felüljáróján és felhajtójánál rendőr áll.

Nem az van inkább, hogy kerülnek egyet az M0-nak, aztán az M3 bevezető-Városliget-Andrássy az útvonal? Belvárosban kavarogva többször láttam már arra diplomáciai konvojt.
Amikor meg Budára mennek, akkor Kiskörút-Kossuth Lajos utca-Erzsébet híd az irány.

Viszont a gyorsforgalmi felújításával teljesen egyetértek, mert sokszor még Horthy szelleme jön elő a repedésekből, amikor arra visz az utam.

Nem az van inkább, hogy kerülnek egyet az M0-nak, aztán az M3 bevezető-Városliget-Andrássy az útvonal? Belvárosban kavarogva többször láttam már arra diplomáciai konvojt.
Amikor meg Budára mennek, akkor Kiskörút-Kossuth Lajos utca-Erzsébet híd az irány.

Viszont a gyorsforgalmi felújításával teljesen egyetértek, mert sokszor még Horthy szelleme jön elő a repedésekből, amikor arra visz az utam.
Minden irányban el lesz indítva egy egy konvoj, még azt sem lehet majd tudni melyikben van az adott nagy ember, mindenhol rendőr hegyek, leheggesztett csatornafedelek, tűzoltó daruk ha valahol "véletlenül" lerobbanna egy konvojt feltartó jármű, mesterlövészek, lépni nem lehet majd Budapesten. Jó nagy cumi lesz még a civileknek is, az egyenruhásoknak meg extrán.

A delegációkat nem a ferihegyi bevezetőn hozzák a városba, hanem általában az M3-on. A ferihegyi gyorsforgalmi egy csapda. 2x1 sáv, végig szalagkorlát mindkét oldalon. :) Ilyenkor a nullás összes felüljáróján és felhajtójánál rendőr áll.
Találkoztam már ott velük, de persze nem láttam ki ül a hátsó ülésen. Lehetett csali autó, vagy alacsonyabb beosztású tag.

Elvileg több útvonal is van, és az utolsó pillanatban döntenek. Nehogy előre lehessen tervezni.

Minden irányban el lesz indítva egy egy konvoj, még azt sem lehet majd tudni melyikben van az adott nagy ember, mindenhol rendőr hegyek, leheggesztett csatornafedelek, tűzoltó daruk ha valahol "véletlenül" lerobbanna egy konvojt feltartó jármű, mesterlövészek, lépni nem lehet majd Budapesten. Jó nagy cumi lesz még a civileknek is, az egyenruhásoknak meg extrán.
Jájjj, eszembe jut a párbeszéd a rendőr és a két arab külsejű egyén között a Kunsthistorisches Museum-nál Bécsben, Putyin látogatásakor.
Hát de ők csak otthagyják a kocsit.. Hát azt nem, mert az a hely a Van Der Bellennek van fenntartva.
Nem röhögtem nagyon (és igen, meglett a nagyvad, Kurzzal együtt a kocsiban, eskü, életem egyetlen épkézláb portréja).

Ritka alkalmak egyike amikor belpol-jellegűen megszólalok, de nincs jobb érzés annál, mint amikor a magyar külpolt hosszú évekig méregként bénító és még mindig fel-fel bukkanó "merjünk kicsik lenni" koncepciót és annak örökségét az ilyen eseményekkel a Holdig atomozzák. Magyar szempontból nézve nem baj ha nem állapodnak meg - bár kétségtelenül akkor 40+ évig ezzel dicsekedhetnénk -, ám már maga a találkozó és annak helyszíne egy kurva nagy eredmény
És az mekkora eredmény, hogy nem tartóztatunk le egy személyt, aki ellen nemzetközi elfogató parancs van egy olyan szervezet által, aminek tagjai vagyunk? Ismét szemen köpünk egy szövetséget amihez csatlakoztunk, elsősorban belpolitikai érdekből. (itthon a külpol is belpol)

Horthy szelleme jön elő a repedésekből, amikor arra visz az utam.
Avagy Kádáré...Viszont felrakhatnák a vasútra is a delegációt, Kökiig, onnan meg mehet a metro a föld alatt...végig.
De mi van, ha nem Ferihegyen szállnak le? És mondjuk a Dunán közelítik meg a Parlamentet? Gondolom ott tartják a találkozót...az meg a Duna partján van...:p

És az mekkora eredmény, hogy nem tartóztatunk le egy személyt, aki ellen nemzetközi elfogató parancs van egy olyan szervezet által, aminek tagjai vagyunk? Ismét szemen köpünk egy szövetséget amihez csatlakoztunk, elsősorban belpolitikai érdekből. (itthon a külpol is belpol)

Én jelentős eredménynek értékelem. A realitásokat teljesen mellőző őrületes dolgokat teljesen ignorálni kell.

Kérdezem! Szerinted az általad vázolt lehetőség felmerült bárkiben is? Jó eséllyel statisztikai hibának minősül az arányszám.

Na kb ennyire vehető komolyan napjainkban az általad említett intézmény.

Amint Putyinnak csak a hajszála is görbül Gyimon abban a pillanatban fogja megnyomni az atomtáska piros gombját. Ugyanez reverzben Vance esetében, szóval nem kell tartani szerintem ettől az eshetőségtől

De mindenképp szigorúak lesznek a biztonsági intézkedések és kb mindenki seggébe aki x kilométeres körön belül van fel fognak nézni

Néhány kommentelő társunk feltehetően túl sok akciófilmet néz. Nem lesz semmi gond.

Bocs, de nem a NATO és nem az EU adta ki.

Netanjahut sem tartóztatnánk le.

Na de megnyugodhatunk, profik fogják védeni őket :)

Status
Not open for further replies.