Mire gondolsz?Hmhmhm.
Van egy dolog, amit nagy számban épp ki akarnak vonni, bár elég modern meg így is, nagyon drága, és alapvetően meg is lennénk nélküle.
Hmhmhmh
Mire gondolsz?Hmhmhm.
Van egy dolog, amit nagy számban épp ki akarnak vonni, bár elég modern meg így is, nagyon drága, és alapvetően meg is lennénk nélküle.
Hmhmhmh
Apacs bennszülöttekre.Mire gondolsz?
Ne is kezdj gondolkodni rajtaHmhmhm.
Hmhmhmh

Jah mondtam, hogy felesleges.Apacs bennszülöttekre.
Köszönöm uram, hogy csak gondoskodás rólam!Ne is kezdj gondolkodni rajta![]()
Jezus, nemApacs bennszülöttekre.

Jovanna, tudod, hogy ilyenkor pörögnek a kerekek és ez volt az egyik félelmem.Jezus, nem
Folosleges talalgatni fix akkor lesz mikor ala irjak addig 5x varialunk meg. HA EGYANTALAN LESZ BELOLE VALAMI![]()
Tömbölnek elege lett a kedves urakból az elmúlt 2-3 évben. Ő már csak levezet és gyűjti az unokák jövőjére a pénzt.Nekem vhogy Tömböl tünik kívülállóként az észnek, de lehet tévedek. Őt tenném miniszternek.
Nem tudom, azért mkinek van ambíciója és az apróért ő is, mint mki, lehajol ha lát benne még mellette kihívást is.Tömbölnek elege lett a kedves urakból az elmúlt 2-3 évben. Ő már csak levezet és gyűjti az unokák jövőjére a pénzt.
Tömböl László több mint négy évtizedes katonai és védelmi ipari tapasztalatával a 4iG SDT vezérigazgatói főtanácsadójaként csatlakozik a vállalathoz. 2009–2010 között a Honvéd Vezérkar főnökeként a Magyar Honvédség stratégiai irányításáért és NATO/EU szintű képviseletéért felelt. Korábban a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokságának első parancsnokaként kulcsszerepet játszott az új parancsnoki struktúra kialakításában. Nemzeti hadfelszerelési igazgatóként és kormánybiztosként a Zrínyi 2026 haderőfejlesztési program légierő- és légvédelmi projektjeinek koordinációját irányította. Szolgálatát számos nemzetközi elismeréssel jutalmazták, egyebek mellett a francia Becsületrenddel, a német Arany Becsületkereszttel és az olasz köztársaság lovagi címével.
A NAD pozícióról emiatt mondott le mert elege lett, szóval nem hinném. Pedig ő tényleg jó szakember két lábbal a földön (többek közt emiatt is lett tele a töke az egésszel)Nem tudom, azért mkinek van ambíciója és az apróért ő is, mint mki, lehajol ha lát benne még mellette kihívást is.
Meglátjuk. Sokszor változnak az idők és a körülmények. Most itt egy lehetőség legalább annyi pénzre, ha nem többre, mint amennyi a Z2026 volt. Ez akkor is így van, ha a SAFE fele nem közvetlen haderőfejlesztésre menne.A NAD pozícióról emiatt mondott le mert elege lett, szóval nem hinném. Pedig ő tényleg jó szakember két lábbal a földön (többek közt emiatt is lett tele a töke az egésszel)
Az a baj, hogy a kidolgozott tervek helyett a faszságba megyünk el így a SAFE egyszerre a legjobb és legrosszabb dolog ami történhet velünk...Én elhiszem, hogy frusztráló, hogy ott hevernek a tervek az asztalon évekig.
De jöhet olyan legetőség, hogy amit kidolgoztál, részben, egészben megvalósítsd és ezen mkinek érdemes elgondolkodni.
Pénzért a nyugdíjkiegészítéshez. Jobban fizet mint az Ei Rt. ahol hivatalosan dolgozott eddigVmiért 4iG-ba is belépett.

Az a baj ha tombol, krisss tarsain mulna egy pacek haderonk lenne realitas talajan.Meglátjuk. Sokszor változnak az idők és a körülmények. Most itt egy lehetőség legalább annyi pénzre, ha nem többre, mint amennyi a Z2026 volt. Ez akkor is így van, ha a SAFE fele nem közvetlen haderőfejlesztésre menne.
Én elhiszem, hogy frusztráló, hogy ott hevernek a tervek az asztalon évekig.
De jöhet olyan lehetőség, hogy amit kidolgoztál, részben, egészben megvalósítsd és ezen mkinek érdemes elgondolkodni.
Vmiért 4iG-ba is belépett.
Világvége jóslatokban nem hiszek.Az a baj ha tombol, krisss tarsain mulna egy pacek haderonk lenne realitas talajan.
De a politika olyan szinten bele nyul hogy sokszor kudarc a vege, es ez hosszutavon az orszagunk teljes felszamolasaval fog vegzodni.
Ez sokkal több dolog miatt fog bekövetkezni,mint önmagában a haderő szervezés/fejlesztés kérdései.Ez gazdasági,demográfiai probléma.Államszervezeti probléma.De a politika olyan szinten bele nyul hogy sokszor kudarc a vege, es ez hosszutavon az orszagunk teljes felszamolasaval fog vegzodni.
Milyen igaz, mivel nincs haderőfejlesztés így nincs is haderőfejlesztési botrány...Világvége jóslatokban nem hiszek.
Mhol a pokitika irányítja a haderőfejkesztéseket. Hol jól, hol rosszul, ebben mi sem vagyunk kivételek.
Még nálunk, valószínűleg a politika oldaltól függetlenül nagyobb érdektelensége miatt, nincsenek is komoly haderőfejlesztési botrányok.
Talan RSzR a kivétel. De az sem alapvetően a haderőfejlesztés irányairól szól, hanem személyes érdekekről, sérelmekről.
Egyedül az Mi Hazánk próbálkozott nyilvános haderőfejlesztési programmal 4 éve, de a teljes érdektelenségbe fulladt, ők sem erőltették ennek a tematizálását.
Most ha lesz benne pár ezermilliárd biztos jobban a fókuszba kerül, de elsősorban a pénz miatt.

Amúgy lehetne csak nàlunk kissé nagyobb a kontroll az informàción.Milyen igaz, mivel nincs haderőfejlesztés így nincs is haderőfejlesztési botrány...![]()
Na az szerintem kimondottan jól működik nálatok.Amúgy lehetne csak nàlunk kissé nagyobb a kontroll az informàción.
Azért előbb-utóbb ki fog borulni egy két bili. Valaki bíróságra fog vinni védhetetlen dolgokat.Amúgy lehetne csak nàlunk kissé nagyobb a kontroll az informàción.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..