Egy éve foglaltam össze a vasúti projekteket... 2024. november 24.Úgy tűnik háború esetén a keleti országrész gyors elvesztésével számolnak: ott nem fejlesztenek...
Egy éve foglaltam össze a vasúti projekteket... 2024. november 24.Úgy tűnik háború esetén a keleti országrész gyors elvesztésével számolnak: ott nem fejlesztenek...
Tipikus példája annak amikor egy speciális hadszíntéri környezetben használt kényszermegoldást általánosítanak. A gyártó persze jól teszi, hogy felszáll a vonatra, de na...
De nem működik. Hordozhatónak hordozható lenne a 40 milis csőalatti is ami amúgy is kellene (előbb, mint a sörétes) és betétcsővel sörétet is lőhet.Működik, van és hordozható.
De nem működik. Hordozhatónak hordozható lenne a 40 milis csőalatti is ami amúgy is kellene (előbb, mint a sörétes) és betétcsővel sörétet is lőhet.
Ennél mélyebben követem a témát, sovány ami itt van.Nézz be a drónelháritásos topicba és látsz embereket akiknek a kezében bizony működik, de számtalan video van az ukrán háborúból is.
Egy eleve rossz megoldásra kevésbé optimális megoldás, cserébe amúgy is kellene, hogy legyen mert egy értelmes és hasznos eszköz.cső alatti sz*rral miért teljesen halva született ötlet ez.
Ez így lenne logikus, de.....és akkor ezt nem folytatom, de érted.Amúgy a két beszerzés semmilyen módon nem zárja ki egymást.
Ez még mindig csak tanulmányterv készítés ahol kezdenek (mondjuk fél év, de inkább egy), majd engedéylezési terv és péítési engedélyek megszerzése (egy év), majd kiviteli és tender tervek elkészítése (fél-háromnegyed év), közbeszerzés (legyen villámgyors, és senki nem támadja meg, fél év) és már kezdődhet is az építkezés.Egy éve foglaltam össze a vasúti projekteket... 2024. november 24.
Nem kell hozzá betétcső.Van hozzá sörétszelencés és kötegelt nyillövedékes lőszer is.De nem működik. Hordozhatónak hordozható lenne a 40 milis csőalatti is ami amúgy is kellene (előbb, mint a sörétes) és betétcsővel sörétet is lőhet.
Arra tök elég egy gépkarabély. Semmivel nem jobb egy sörétes nála.Véleményem szerint a sőrétes fegyvereknek leginkább az őr/járőr szolgálatokban lesz a legfontosabb szerepe. Nagyobb valószínűséggel kell objektumot védeni szabotázs tevékenység miatt sörétessel mint, mint lővészrajt felszerelni vele.
És egy ilyen puska lőszer nélkül kb 4 kiló. Lehet cipelni majd.Azt remélem mindenki tudja, hogy a sürétesek értelems lőtávolsága nagyon max 40 méter, tehát egy rajba kéne minimum 2...
Igen. De látható, hogy inkább cipelik, mint nem.És egy ilyen puska lőszer nélkül kb 4 kiló. Lehet cipelni majd.
És mit vettek?Beszállítás alatt
A gestamennek van cső alatti sörétes kilövö fejlesztése.De nem működik. Hordozhatónak hordozható lenne a 40 milis csőalatti is ami amúgy is kellene (előbb, mint a sörétes) és betétcsővel sörétet is lőhet.
Elvétve látsz sörétest.Igen. De látható, hogy inkább cipelik, mint nem.
De látok, és bár nagyon ritkán nézek drónos killvideokat, ott van egy gyanú survivorship biasra.Elvétve látsz sörétest.
Morál miatt addig cipelnéd amíg az első drón meg nem öl valakit.De látok, és bár nagyon ritkán nézek drónos killvideokat, ott van egy gyanú survivorship biasra.
Ami persze vagy úgy van, vagy nem, lehet hozzád elérnek a tényleges tapasztalatok, ha úgy van, úgyse mondhatsz róla semmit.
Viszont az bizonyos, hogy ha más miatt nem, morál miatt én cipelnem inkább, meg ha csak a védekezés illúzióját is adja.
A semminél több, ad némi esélyt az utolsó pillanatokban.De látok, és bár nagyon ritkán nézek drónos killvideokat, ott van egy gyanú survivorship biasra.
Ami persze vagy úgy van, vagy nem, lehet hozzád elérnek a tényleges tapasztalatok, ha úgy van, úgyse mondhatsz róla semmit.
Viszont az bizonyos, hogy ha más miatt nem, morál miatt én cipelnem inkább, meg ha csak a védekezés illúzióját is adja.
Ha engem pont, akkor tuti.Morál miatt addig cipelnéd amíg az első drón meg nem öl valakit.
Fontos szempont az is, hogy egy amúgy normális felszereltség esetén sz@rrá terhelt lövészrajba mennyire szükséges egy ilyen korlátos, egyfeladatos eszköz.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..