Szigorúan csak a Nimitz-osztály beszerzés után jöhet ez szóba!Lenne nagy sírás ha kiderülne hogy használt és új Stryker-ek beszerzéséről is szó lenne...

Szigorúan csak a Nimitz-osztály beszerzés után jöhet ez szóba!Lenne nagy sírás ha kiderülne hogy használt és új Stryker-ek beszerzéséről is szó lenne...

Sokszor mondták már neked hogy soha ne becsüld alá a hülyeség, akarom mondani a "barátság" erejét...Szigorúan csak a Nimitz-osztály beszerzés után jöhet ez szóba!![]()
Soha ne becsüld alá a korrupció erejét! Ez Magyarország legfontosabb törvénye és működtetője.Sokszor mondták már neked hogy soha ne becsüld alá a hülyeség, akarom mondani a "barátság" erejét...
Az osszegtol en igenÉn nem sírnék.
de lagalabb joba ulnetek ami vigasztal.Olcsó nem lenne, de nincs is olcsón semmi.Az osszegtol en igende lagalabb joba ulnetek ami vigasztal.
A ti eletetek nem merheto penzben szerintem, a leheto legjobb eszkozt raknam a seggetek ala hogy minel nagyobb eselyel eljetek tul.Olcsó nem lenne, de nincs is olcsón semmi.
Kevlár trabant...Olcsó nem lenne, de nincs is olcsón semmi.

Erre még gondoltam én is, mert a bolgárokra rátukmálták és nekünk is mutogatták. De erre azért kis sanszot látok.Lenne nagy sírás ha kiderülne hogy használt és új Stryker-ek beszerzéséről is szó lenne...
Amúgy egy dandár stryker dragoontól nem kapnék sírógörcsöt.Lenne nagy sírás ha kiderülne hogy használt és új Stryker-ek beszerzéséről is szó lenne...
A hadseregreform miatt lesz náluk mindenféle felesleges használt eszközük is, a görögöknek is próbálnak mindenfélét eladni belőle.Erre még gondoltam én is, mert a bolgárokra rátukmálták és nekünk is mutogatták. De erre azért kis sanszot látok.
Juj de viszonylagos dolog ez......A ti eletetek nem merheto penzben szerintem, a leheto legjobb eszkozt raknam a seggetek ala hogy minel nagyobb eselyel eljetek tul.
A csehek mennyit gyártanak/ tudnának gyártani belőle évente?Tehát sztem a Pandur,
Amennyit kell - senki nem áll sorba érte, szóval itt vannak legszabadabb kapacitások. Nyilván ha veszünk, akkor a Rába is be tudna szállni a gyártásba.A csehek mennyit gyártanak/ tudnának gyártani belőle évente?
Ezt nem ertem.Juj de viszonylagos dolog ez......
Miért nem? A biztosítási kötvényre pl. szoktak írni egy értéket. Egy aktuárius biztos tudná pénzben mérni.A ti eletetek nem merheto penzben szerintem, a leheto legjobb eszkozt raknam a seggetek ala hogy minel nagyobb eselyel eljetek tul.
Van mar keplet egy ember eletere amerikai szakemberek dolgoztak ki 9/11 perek folytan van rola egy szerintem zsenialis elgondolkodtato film is.Miért nem? A biztosítási kötvényre pl. szoktak írni egy értéket. Egy aktuárius biztos tudná pénzben mérni.
Halál esetén 2-5 millió Ft a hozzátartozónak? Vagy a Hjkr óta "életem árán is megvédem" van helyette?Miért nem? A biztosítási kötvényre pl. szoktak írni egy értéket. Egy aktuárius biztos tudná pénzben mérni.
Egyrészt,hogy mennyit ér az életük,vagy haláluk.Ezt nem ertem.
Nem tudom, a Hjkr-be belenézve csak annyit láttam, hogy a jogállás halál esetén megszűnik.Halál esetén 2-5 millió Ft a hozzátartozónak? Vagy a Hjkr óta "életem árán is megvédem" van helyette?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..