Pár éve közlekedésbiztonsági fejlesztésnél egy emberi élet 300millio forintnak volt elszámolva.Van mar keplet egy ember eletere amerikai szakemberek dolgoztak ki 9/11 perek folytan van rola egy szerintem zsenialis elgondolkodtato film is.
Pár éve közlekedésbiztonsági fejlesztésnél egy emberi élet 300millio forintnak volt elszámolva.Van mar keplet egy ember eletere amerikai szakemberek dolgoztak ki 9/11 perek folytan van rola egy szerintem zsenialis elgondolkodtato film is.
Na basszus.....Valami aki ért hozzá elárulhatná, hogy mennyi a valós, reális igénye a Honvédségnek 8x8,6x6-ból?

Szted ezt itt megmondja aki tudja?Valami aki ért hozzá elárulhatná, hogy mennyi a valós, reális igénye a Honvédségnek 8x8,6x6-ból?

Nézd ha csak 1 dd-i akkor kb mint a Lynx! Csak nem keverednek bele?Na basszus.....
Rossz esetben ebből több napnyi számháború keveredhet ki...![]()

Ez is ilyen rohadt nagy titok? NemárSzted ezt itt megmondja aki tudja?
Egy gépsített lövész dandár kb. 250 jármű...
ebben az országban?Ez is ilyen rohadt nagy titok? Nemár

Ok de 1 dandár?Nézd ha csak 1 dd-i akkor kb mint a Lynx! Csak nem keverednek bele?![]()
Itt minden titok.Ez is ilyen rohadt nagy titok? Nemár

Hát,ez attol függ,hogy milyen is az a gépesitett dd......Szted ezt itt megmondja aki tudja?
Egy gépsített lövész dandár kb. 250 jármű...
Bár én nem értek hozzá de....Valami aki ért hozzá elárulhatná, hogy mennyi a valós, reális igénye a Honvédségnek 8x8,6x6-ból?
Az rengeteg! Én kb 400-500 db-al számoltam ebbe benne minden speciális verzió ( aknavetős, légvédelmi, műszaki, sebesültkihordó, parancsnoki)Bár én nem értek hozzá de....
3db aktív dandárunk és 7db tartalékos ezredünk van. Ez kb 30 db lövész zászlóalj lenne... 30x70 darabbal számolva a jelenlegi haderő igénye 2100 db páncélozott harcjàrmű.
A fele is esélytelen sajnos...
Tartalékos "ezredeink" mint manővererő......BrrrrBár én nem értek hozzá de....
3db aktív dandárunk és 7db tartalékos ezredünk van. Ez kb 30 db lövész zászlóalj lenne... 30x70 darabbal számolva a jelenlegi haderő igénye 2100 db páncélozott harcjàrmű.
A fele is esélytelen sajnos...
Felhívnám a figyelmet a lenne, a sajnos és az esélytelen szavakra az iromànyombanTartalékos "ezredeink" mint manővererő......Brrrr
leírtam màr itt pàrszor hogy 2,5 évig ÖTT-s voltam és miket tapasztaltam. Kb az ukrán 1-2 hetes kiképzések a szint itt is... 
Új és még csak makett van belőle? Akkor tuti visszük!Van valami új török 8x8 Altug néven...ez mi lehetett leánykori nevén? tök új dizájn?
![]()
Turkey Launches Production of New Generation Altug Armored Vehicles - Militarnyi
Turkey has launched the production of Altug armored fighting vehicles along with the Altay tank manufacturing to create a new generation of armored units.militarnyi.com
BMC Altug,már évek óta megvan a protója.Van valami új török 8x8 Altug néven...ez mi lehetett leánykori nevén? Pars? Esetleg tök új dizájn?
![]()
Turkey Launches Production of New Generation Altug Armored Vehicles - Militarnyi
Turkey has launched the production of Altug armored fighting vehicles along with the Altay tank manufacturing to create a new generation of armored units.militarnyi.com
2021 óta létezik a cucc de még senki se vette meg... Még topikja is van a HTKA-nVan valami új török 8x8 Altug néven...ez mi lehetett leánykori nevén? Pars? Esetleg tök új dizájn?
![]()

BMC Altug,már évek óta megvan a protója.
nekem eddig ez kimaradt - PARS meg az ARMA "ellopta showt"...2021 óta létezik a cucc de még senki se vette meg... Még topikja is van a HTKA-n![]()

Ha már a reális harcjármű darabszám volt a kérdés én ezt tartanám a minimálisan szükséges és reális célnak:Valami aki ért hozzá elárulhatná, hogy mennyi a valós, reális igénye a Honvédségnek 8x8,6x6-ból?
Miért,erről már hallottál?nekem eddig ez kimaradt - PARS meg az ARMA "ellopta showt"...![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..