Meghalt Tchéky Karyo, a Nikita, a Bad Boys és a GoldenEye színésze | 24.hu
Tchéky Karyo rendszeresen feltűnt Luc Besson rendezéseiben, de játszott Gérard Depardieu, Will Smith és Mel Gibson oldalán is. 72 éves volt.
![]()
Meghalt Tchéky Karyo, a Nikita, a Bad Boys és a GoldenEye színésze | 24.hu
Tchéky Karyo rendszeresen feltűnt Luc Besson rendezéseiben, de játszott Gérard Depardieu, Will Smith és Mel Gibson oldalán is. 72 éves volt.24.hu
Na ő egy picit ki van akadva.
Szerepelt a Medvében, a Dumbo hadműveletben, a Jeanne d'Arc és az 1492-ben is, és játszotta Van Gogh-ot.
Karakteres színész volt.
![]()
Tchéky Karyo
Tchéky Karyo ugyan Törökországban született, de Párizsban nőtt fel. A legnépszerűbb francia színészek közé tartozik. Klasszikus és modern szerepekben tűnt fel a francia színpadokon, és számos európai, valamint amerikai filmben szerepelt. 1981-ben mutatkozott be a mozinézőknek a Martin Guere...port.hu
Sajnos megnéztem, ez a film 10-15 év közötti fiúknak csinálták. Klasszikus Ifjúságikalandfilm.
Sajnos megnéztem, ez a film 10-15 év közötti fiúknak csinálták. Klasszikus Ifjúságikalandfilm.

Megható film valóban.Egy szép film: Az ember akit Ovénak hívnak:
Van belőle amerikai változat is, de természetesen az eredeti skandináv sokkal jobb.![]()
Az ember, akit Ovénak hívnak 2015 BDRip HUN
Köszi szépen a megosztást BaKeR.Ove mogorva, magának való ember. Nem igazán értékeli a komputerizált világot, még kevésbé azokat az embereket, akiknek nehezen megy az utánfutós tolatás, vagy akiknek szakembert kell hívni ahhoz, hogy légtelenítsék a radiátorukat. Ove nem érti a szomszédokat sem...videa.hu
Én is megnéztem ma a haverokkal. Hát baszki, ez egy Disney mese!
Spoiler:
Családi tragédia, az árván maradt kisgyerek elindul a nagyvilágba, hogy hős legyen, majd kellően idétlen barátokra lel, folyamatosan balfasz, de így is nyer, és ez a szedett vedett társaság lesz az új családja. Ezért végül haza megy és megöli a régit
Szóval a Greta Thunberg fejű predátorunk meséje kellően beteg ahhoz, hogy kiérdemelje a disney mese címet.
Realitás is pont annyi van benne.
Ez valóban 18 év felett csak negatív IQ teszttel ajánlott.
Aranyosan szar XD
Szerintem szigorúak vagytok vele, élvezhető volt, és legalább a látván/CGI is rendben volt.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..