AICS - Armored Infantry Combat System (Olaszország) / A2CS

Kapaszkodjatok meg! Bejelentették az Olaszok megrendelését!

21db!!! Először nem hittem el!

21 tracked armoured vehicles for the Italian Army, 5 of which are Rheinmetall's Lynx KF-41 with the Lance turret followed by 16 newly configured vehicles equipped with the same chassis and Leonardo's Hitfist 30mm turret. The agreement also includes upgrading the whole fleet to the latter configuration, as well as including an additional 30 optional vehicles

..azt itt ment nagyban a jojózás, hogy majd mennyit gyártanak majd nálunk!
A végén elhitted, hogy 21-et rendeltek?? Nem gyanús vmi?? ;)

Te vagy ma kb. a harmadik aki ezt hírt megírta, csak @Terminator mindegyiket át tette a saját topikjába (A2CS). :)

Amúgy jó eséllyel elég sok alváz fog itt gyártódni a Zalában, hogy ezt pár jobb rálátású ember itt már megírta
Nem látom, pedig vissza pörgettem..
A végén elhitted, hogy 21-et rendeltek?? Nem gyanús vmi?? ;)
Ez van a közleményben, mi kellene gyanús legyen?

• Tetszik
Reactions: fishbed
Nem látom, pedig vissza pörgettem..

Ez van a közleményben, mi kellene gyanús legyen?
21 gépre nem csinálnak közös céget stb.

1.000+-os keretszerződésük van.
Ez a 21 a bemelegítés.
Itt meg az ütemezés.
LRMV-Nettuno_05.jpg
Az első LYNX-ek 100%-ban nálunk készülnek jelenleg is. Aztán meglátjuk.

De jó sansszal ennek a 21-nek is az alváza Zalában készül, a végszerelés torony meg az olaszoknál.

Persze jövőre okosabbak leszünk, ha beindul valóban gyártás.

21 gépre nem csinálnak közös céget stb.

1.000+-os keretszerződésük van.
Ez a 21 a bemelegítés.
Itt meg az ütemezés.

Az első LYNX-ek 100%-ban nálunk készülnek jelenleg is. Aztán meglátjuk.

De jó sansszal ennek a 21-nek is az alváza Zalában készül, a végszerelés torony meg az olaszoknál.

Persze jövőre okosabbak leszünk, ha beindul valóban gyártás.
Fasza!
Komolyan, én vagyok a hülye, hogy a Rheinmetall cikket a Rheinmetall topikban kerestem, meg a hivatalos közleményben leírtakat készpénznek vettem!
De amúgy ez tényleg jó hír, ha így realizálódik.

• Tetszik
Reactions: fishbed and endre
Fasza!
Komolyan, én vagyok a hülye, hogy a Rheinmetall cikket a Rheinmetall topikban kerestem, meg a hivatalos közleményben leírtakat készpénznek vettem!
De amúgy ez tényleg jó hír, ha így realizálódik.
Reszletekben veszik ez egy reszlet amolyan merfoldko ez kesz jon a kovi rendeles ami mar nagyobb de termunatif vagy lehet mas berakott egy diagramot hogy oszlik el majd evekre a rendeles/szallitas.

• Tetszik
Reactions: fishbed and endre
Komolyan, én vagyok a hülye, hogy a Rheinmetall cikket a Rheinmetall topikban kerestem,
Bocsánat, próbálom egy topikba terelni a dolgokat, hogy ne párhuzamossan fusson ugyanaz a téma több topikban is.
A következő napokban még valaki biztos be fogja linkelni a Rheinmetall topikba is, meg a magyar Lynxbe, meg a haderőfejlesztésibe is és ugyanezeket a kérdéseket fogják feltenni...

• Tetszik
Reactions: endre and Aladeen
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: endre
Most így gondolkozom, nem lenne célszerű áttérni nekünk is a hitfist toronyra? Túl késő már?
Az első prototípus hitfist tornyos gép kb 2 év mire tesztelhető lesz. Addigra már elég sok lesz itt. Szóval ezt lekéstük.
Az Iveco hajtás is érdekes lehet.

Egy esetleges MLU programban sok minden lehet majd ebből de az nem mostanában lesz.

mindig az a mondás, hogy azért kell emberes mert a katonák így kérik.
Az öreg katonák így kérték.. De amúgy az RM-nek nincs működőképes ember nélküli tornya. A lance 2 RC kb annyira létezik mint a wotan 35. Ha van olyan hülye aki berendeli lehúzzák róla az utolsó bőrt és kifejlesztik neki. A Lance 2 már viszonylag működött.
Így volt a leggyorsabb/ legolcsóbb.
(ezért is van az ausztrál boxer CRV-vel egyező tükrözött Lance 2-esünk, az volt már kész legolcsóbban)

Az öreg katonák így kérték.. De amúgy az RM-nek nincs működőképes ember nélküli tornya. A lance 2 RC kb annyira létezik mint a wotan 35. Ha van olyan hülye aki berendeli lehúzzák róla az utolsó bőrt és kifejlesztik neki. A Lance 2 már viszonylag működött.
(ezért is van az ausztrál boxer CRV-vel egyező tükrözött Lance 2-esünk, az volt már kész legolcsóbban)
de ha az olaszok így bejöttek, akkor a SAFE ből bekért plussz lynx eket kérhetjük az együtt működés jegyében olasz toronnyal, ha olyan fasza.

de ha az olaszok így bejöttek, akkor a SAFE ből bekért plussz lynx eket kérhetjük az együtt működés jegyében olasz toronnyal, ha olyan fasza.
Már nem fognak plusz pénzért változtatni semmin. Safe-ben sem.

Majd lesz egyszer egy MLU program 203X-ben :D

Erre torony tükrözésre miért volt szükség amúgy?
Az ausszi Lynxen még jó helyen volt a lövész optikája, aztán nekünk meg megcserélték hogy biztos ne lehessen már kinyitni a búvónyílást...minek lett ilyen?

Erre torony tükrözésre miért volt szükség amúgy?
Az ausszi Lynxen még jó helyen volt a lövész optikája, aztán nekünk meg megcserélték hogy biztos ne lehessen már kinyitni a búvónyílást...minek lett ilyen?
Mert ez a Boxer CRV tornya.
Az ausztrál prototípus torony nem volt kész még ennyire se és plusz idő és pénz.
radpanzer-schwerer-waffentraeger-infanterie.jpg

• Tetszik
Reactions: fishbed and Aladeen