Kapaszkodjatok meg! Bejelentették az Olaszok megrendelését!
21db!!! Először nem hittem el!
21 tracked armoured vehicles for the Italian Army, 5 of which are Rheinmetall's Lynx KF-41 with the Lance turret followed by 16 newly configured vehicles equipped with the same chassis and Leonardo's Hitfist 30mm turret. The agreement also includes upgrading the whole fleet to the latter configuration, as well as including an additional 30 optional vehicles
Fasza!
Komolyan, én vagyok a hülye, hogy a Rheinmetall cikket a Rheinmetall topikban kerestem, meg a hivatalos közleményben leírtakat készpénznek vettem!
De amúgy ez tényleg jó hír, ha így realizálódik.
Fasza!
Komolyan, én vagyok a hülye, hogy a Rheinmetall cikket a Rheinmetall topikban kerestem, meg a hivatalos közleményben leírtakat készpénznek vettem!
De amúgy ez tényleg jó hír, ha így realizálódik.
Reszletekben veszik ez egy reszlet amolyan merfoldko ez kesz jon a kovi rendeles ami mar nagyobb de termunatif vagy lehet mas berakott egy diagramot hogy oszlik el majd evekre a rendeles/szallitas.
Bocsánat, próbálom egy topikba terelni a dolgokat, hogy ne párhuzamossan fusson ugyanaz a téma több topikban is.
A következő napokban még valaki biztos be fogja linkelni a Rheinmetall topikba is, meg a magyar Lynxbe, meg a haderőfejlesztésibe is és ugyanezeket a kérdéseket fogják feltenni...
Az első prototípus hitfist tornyos gép kb 2 év mire tesztelhető lesz. Addigra már elég sok lesz itt. Szóval ezt lekéstük.
Az Iveco hajtás is érdekes lehet.
Egy esetleges MLU programban sok minden lehet majd ebből de az nem mostanában lesz.
Az öreg katonák így kérték.. De amúgy az RM-nek nincs működőképes ember nélküli tornya. A lance 2 RC kb annyira létezik mint a wotan 35. Ha van olyan hülye aki berendeli lehúzzák róla az utolsó bőrt és kifejlesztik neki. A Lance 2 már viszonylag működött.
Így volt a leggyorsabb/ legolcsóbb.
(ezért is van az ausztrál boxer CRV-vel egyező tükrözött Lance 2-esünk, az volt már kész legolcsóbban)
Az öreg katonák így kérték.. De amúgy az RM-nek nincs működőképes ember nélküli tornya. A lance 2 RC kb annyira létezik mint a wotan 35. Ha van olyan hülye aki berendeli lehúzzák róla az utolsó bőrt és kifejlesztik neki. A Lance 2 már viszonylag működött.
(ezért is van az ausztrál boxer CRV-vel egyező tükrözött Lance 2-esünk, az volt már kész legolcsóbban)
Erre torony tükrözésre miért volt szükség amúgy?
Az ausszi Lynxen még jó helyen volt a lövész optikája, aztán nekünk meg megcserélték hogy biztos ne lehessen már kinyitni a búvónyílást...minek lett ilyen?
Erre torony tükrözésre miért volt szükség amúgy?
Az ausszi Lynxen még jó helyen volt a lövész optikája, aztán nekünk meg megcserélték hogy biztos ne lehessen már kinyitni a búvónyílást...minek lett ilyen?