Akkor rendeljük MAN alvázonAz lehet de a tengeren túlról kéne hozzá az alkatrész ami nehezítő, drágító tényező.
Jobb a MAN...
Igazábol rendelhetnénk MAN alvázon is.Lengyelek is Jelz alvázon rendelték.
Akkor rendeljük MAN alvázonAz lehet de a tengeren túlról kéne hozzá az alkatrész ami nehezítő, drágító tényező.
Jobb a MAN...
RM-nek van erre már kidolgozott integrációja GMARS-néven szóval nem kell itt nagyon okoskodni: nem mi fogjuk rácsavarozni a MAN alvázra.Akkor rendeljük MAN alvázon
![]()
Igazábol rendelhetnénk MAN alvázon is.Lengyelek is Jelz alvázon rendelték.
A GMARS előnye ugyan az,mint a hátránya-a mérete.RM-nek van erre már kidolgozott integrációja GMARS-néven szóval nem kell itt nagyon okoskodni: nem mi fogjuk rácsavarozni a MAN alvázra.

Nagy? nem fér el az úton vagy miért baj ez?A GMARS előnye ugyan az,mint a hátránya-a mérete.
Nagy,ezért két kazettás inditó is ráfér.
De hogy ráférjen az a két kazetta,nagynak kell lennie.......![]()
Egyrészt igen.Itt Európában sok az olyan terület,áteresz,ahol problémát jelent a jármű mérete,ha túl nagy.Nagy? nem fér el az úton vagy miért baj ez?
Itt Európában nem szempont nekünk a légi szállítás, ami miatt a HIMARS csak egykazettás lett.
Ma elmondok egy imat (a faszt csak remenykedek nem vagyok vallasos) higy ne patriot es f35 mellett dontson a bolcs vezer hanem egy osztaly tularazott himars mellett.
8 db HIMARS 50 db rakétával mrd USD-t!Ma elmondok egy imat (a faszt csak remenykedek nem vagyok vallasos) higy ne patriot es f35 mellett dontson a bolcs vezer hanem egy osztaly tularazott himars mellett.

Az lenne a legjobb, ha kurva sok rakétát vennénk gyárral együtt. Ez is kurva sok pénz tudna lenni. Nagyo nagyon sok, de legalább lenne haszna.Ma elmondok egy imat (a faszt csak remenykedek nem vagyok vallasos) higy ne patriot es f35 mellett dontson a bolcs vezer hanem egy osztaly tularazott himars mellett.
Amerikától ahhoz nagy tetelben kell vasarolni hogy egyantalan megengedje hogy mi szervizeljuk a szarjaikat amit kurva szar (dragan veszunk majd) de az esetunkben eselytelen nem hogy a gyartas.Az lenne a legjobb, ha kurva sok rakétát vennénk gyárral együtt. Ez is kurva sok pénz tudna lenni. Nagyo nagyon sok, de legalább lenne haszna.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..