Arról van szó, h létező, hús-vér emberek, akikkel találkozol a piacon, ott vannak a városi ünnepségeken
Van pártirodájuk
Nyilván ellenzékből, pláne parlamenten kívüli pártként sokkal nehezebb kampányolni vagy egyáltalán megjelenni a médiában
messiás kell nekik, nem politikus, a szavazók meg elhiszik nekik, hogy zárul az olló, árad, mittomén. Valaki csináljon valamit!!!!
megosztottam, ennyivel elintéztem a munkát, most már szűnjön meg az éhezés és és a klímaváltozás
Inkább nem mélyedek bele a külügyi átjáróházba, és az Ügyfélkapu orosz mérőkódjának ügyébe is!
Szerintem nem lehet egy lapon említeni az általad felhozottal, ezt a hármat!
He????Én nem fogom megtippelni melyik meneten voltak többen, mert nem voltam ott.
Tán felkerültél a rosszlányokra?! Vagy Roni dobott egy kért rólad anno a Csajok topikba!?Nem kell ahhoz tiszas appra regisztralni hogy ellopjak minden adatod, par eve minden fb gmail felhasznalonak felkeruktek a darkwebre az adatai ahhonnan maig aruljak, valamint higy egy szemelyest bele vigyel nekem is csortak mar el az adataim meg a kepeim aztan nagyot neztem mikor szembe jott velem sajat magam mas neven es meleg ferfiaknak arult tarsasagot, nem esett jol mert elegge olcso volt de nem lehet vele mit kezdeni a modern vilag ilyen akarmennyire probaljak az adatainkat vede mindig lesz egy ujabb algoritmus ami megszerzi.
Ki az a nekünk?A holnapi tali elött Trump küldött nekünk egy kedves meglepit.

Szabad Európa nélkül már tuti a fidesz tavaszi győzelme! Tényleg ezen múlott...Nem finanszírozzák tovább a magyar Szabad Európát
Az Egyesült Államok Globális Médiaügynökségének (USAGM) vezérigazgatója, Kari Lake levélben tájékoztatta a képviselőket, hogy az ügynökség megszünteti a Radio Free Europe / Radio Liberty (RFE/RL) magyar nyelvű szolgálatát, azaz a Szabad Európa kiadványait.
Lake azt írja, „a jövőben az USAGM megszünteti az amerikai adófizetők pénzének bármilyen felhasználását NATO-szövetségeseink közönségeinek tartalomgyártására vagy -terjesztésére, és az erőforrásokat az adminisztráció prioritásaival összhangban más célokra fordítja.
...
A hírt egy Jordan Conradson nevű fehér házi dolgozó tette közzé az X-en azzal, hogy „megszüntetik a közpénzből finanszírozott, globalista és Európai Unió-párti Szabad Európát, amely támadja és megpróbálja destabilizálni Magyarország nemzeti kormányát.”
Az év elején volt már egy elbocsátási hullám a lapnál.
Akkor azt nyilatkozták a Szabad Európa budapesti munkatársai, hogy a bezárásra is felkészültek.

Csak egy kedves meglepi, ahogy írtam, a többit te (rém)álmodod bele.Ki az a nekünk?
Szabad Európa nélkül már tuti a fidesz tavaszi győzelme! Tényleg ezen múlott...![]()
Bármi is lesz, izglamas lesz visszakeresni az ilyen kommenteket.Szabad Európa nélkül már tuti a fidesz tavaszi győzelme! Tényleg ezen múlott...![]()

Vagyis egyszerűbben fogalmazva, eggyel kevesebb a "Majdangyártó" , előkészítő szervezet Európában -így most nálunk. Ne aggódjunk maradt még belőlük elég..A hírt egy Jordan Conradson nevű fehér házi dolgozó tette közzé az X-en azzal, hogy „megszüntetik a közpénzből finanszírozott, globalista és Európai Unió-párti Szabad Európát, amely támadja és megpróbálja destabilizálni Magyarország nemzeti kormányát.”
A biztonságpolitika és a belpolitika szetvallaszthatatlan dolgokA saját érzéseimtől és valamelyest egyetértésemtől függetlenül, ez már nem a topic témája hanem belpol.
Ezzel a gondolkodásmóddal lehet a leggyorsabban bannoltatnia magát az embernekA biztonságpolitika és a belpolitika szetvallaszthatatlan dolgok

"4,5% körül van a költségvetési hiány. Ez annyi mint az osztrák, szlovák, de kevesebb mint a lengyel 7%,vagy a román 9+%. Ráadásul a miénk 7 fölöttiről csökken, míg az utolsó kettő folyamatosan nő.Ugy nezne ki a koltsegvetes mint az enyem az EU5-ben(mert meg bena vagyok a jatekban)![]()
Hát kíváncsi vagyok, hogy a választási osztogatás után mit fog mutatni a mérleg.4,5% körül van a költségvetési hiány. Ez annyi mint az osztrák, szlovák, de kevesebb mint a lengyel 7%,vagy a román 9+%. Ráadásul a miénk 7 fölöttiről csökken, míg az utolsó kettő folyamatosan nő.
Szal ha 2022 előtti időkhöz nézem, amikor 3% volt a max. határ, akkor magas, ha most nézem a térséget, akkor átlagos.
Akarod te azt tényleg tudni?Hát kíváncsi vagyok, hogy a választási osztogatás után mit fog mutatni a mérleg.
Mindig vannak osztogatások. Mindig mondják el fog szállni a választási osztogattások miatt.Hát kíváncsi vagyok, hogy a választási osztogatás után mit fog mutatni a mérleg.
Persze, hogy nincs kilengés, hisz 2020 óta folyamatos szakadékba van....Mindig vannak osztogatások. Mindig mondják el fog szállni a választási osztogattások miatt.
Aztán nézd meg 2014 /2018 / 2022-őt. Semmi extra kilengés, megoldják.
Ami volt megugrás az a Covid.
![]()

karpathir.com
Orban nem szeret fegyvert fenni, utalja a fegyvereket a kicsitol a nagyig mindet.Szerintem minimum himars lessz.
Az már règebben elő volt kèszítve.
Ha akarunk valami halasztást az orosz energiahordozókra, talán az is kevès.
De a nagy barátságra való tekintettel.
Èn mondjuk amraamnak meg grippenhez egyèb fegyverzetnek örülnèk.
Ha nem lessz szolnoknak mms akkor jltv.
Remèlem max ennyi.
Bár Viktor arca nem sok jót mutatott Egyiptomban. Lehet a fegyverekhez mondjuk nincs köze.
Az ország jelen helyzetében sajnos egyet tudok érteni vele, bár én szeretem a fegyvereket. De aki most fegyverkezik azt be zavarjak a háborúba, ha kitör. És annak a nemzetnek annyi lesz a mostani demográfiai trendeknek megfelelően. Lsd Ukrajna.Orban nem szeret fegyvert fenni, utalja a fegyvereket a kicsitol a nagyig mindet.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..