Visszajelzések és javaslatok

Mièrt lett az előző irományom innen törölve? Ès mièrt nem kaptam róla valamilyen èrtesítèst? :robot:

Mièrt lett az előző irományom innen törölve? Ès mièrt nem kaptam róla valamilyen èrtesítèst? :robot:
Át lett helyezve a Beszélgetőbe, mert úgy tűnt hogy csak beszélgetni szeretnél arról hogy honnan származik az egyik felhasználó neve, ez meg egy "műszaki hiba" bejelentő topik.

• Tetszik
Reactions: Ocses
Csak felmerült bennem ötletként, ha már úgyis stratégiai nukleáris fegyver, nem kellene a Poszeidon topikját átrakni a haditengerészetből a stratégia fegyverzet közé? Az előbb is alig találtam meg, mert ösztönösen a nukik közt kerestem

• Tetszik
Reactions: fishbed and fip7
Csak felmerült bennem ötletként, ha már úgyis stratégiai nukleáris fegyver, nem kellene a Poszeidon topikját átrakni a haditengerészetből a stratégia fegyverzet közé? Az előbb is alig találtam meg, mert ösztönösen a nukik közt kerestem
Az új fejlesztéseket egyre nehezebb besorolni. Ez egy nukleáris töltettel is felszerelhető torpedó / víz alatti autonóm jármű? Nem lenne esetleg jobb megoldás az, ha a Haditengerészet/Támadó fegyverzet fejezet alatt lenne a haditengerészeti ballisztikus rakétákkal együtt? És akkor a Ballisztikus és taktikai nukleáris fegyverek fejezetben csak a szárazföldi, légi és világűrből indított dolgokat kellene keresni.

Az új fejlesztéseket egyre nehezebb besorolni. Ez egy nukleáris töltettel is felszerelhető torpedó / víz alatti autonóm jármű? Nem lenne esetleg jobb megoldás az, ha a Haditengerészet/Támadó fegyverzet fejezet alatt lenne a haditengerészeti ballisztikus rakétákkal együtt? És akkor a Ballisztikus és taktikai nukleáris fegyverek fejezetben csak a szárazföldi, légi és világűrből indított dolgokat kellene keresni.
Nekem a mostani struktúra annyiból szimpatikusabb, hogy a nukleáris triád alapján gyakorlatilag ami atomfegyver, annál tudom, hogy a stratégiai fegyverzet topikban kell keressem. Miután pedig tudtommal a Poszeidont csak nukleáris robbanófejjel lehet/tervezik felszerelni, emiatt is gondolnám, hogy mehetne a stratégiaiak közé.

De persze megértem a mostani elhelyezést is, mert még az orosz szakértők (Kornyev) is vakarják a fejüket, hogy saját oldalukról hova helyezzék

• Tetszik
Reactions: fishbed and fip7
We are currently building a new munitions plant in Lithuania, and further new locations are planned in Latvia and, perhaps soon in Hungary. and Spain
Jelenleg egy új lőszergyárat építünk Litvániában, és további új helyszíneket tervezünk Lettországban, és talán hamarosan Magyarországon és Spanyolországban is.
Fehérrel kiemelni valamit nem túl szerencsés azok részére, akik "HTKA Light" beállítással olvassák a fórumot. = nem látszik
Másrést nem véletlenül van a szerkesztő dobozból kivéve a színválasztó ikon. A "Vastag betű" gombot célszerű az ilyen kiemelésekre használni.

• Tetszik
Reactions: L.O.B
Fehérrel kiemelni valamit nem túl szerencsés azok részére, akik "HTKA Light" beállítással olvassák a fórumot. = nem látszik
Másrést nem véletlenül van a szerkesztő dobozból kivéve a színválasztó ikon. A "Vastag betű" gombot célszerű az ilyen kiemelésekre használni.
rendben elhagyom a fehér használatát, de a vastag betű az meg a Dark módban nem nagyon látható.

Amúgy szerintem ha van egy tök kulturált beszélgetés, akkor nem biztos, hogy posztonként kéne szétdobni
topicokba a tartalmat. Hanem inkább összefüggéseiben kezelni.
Most tök jó, az egész sztori a magyar herő fejl-ben van, egy poszt a Magyaro biztpolban, megint vagy 3 a raktüzérségben.