Át lett helyezve a Beszélgetőbe, mert úgy tűnt hogy csak beszélgetni szeretnél arról hogy honnan származik az egyik felhasználó neve, ez meg egy "műszaki hiba" bejelentő topik.Mièrt lett az előző irományom innen törölve? Ès mièrt nem kaptam róla valamilyen èrtesítèst?![]()
Az új fejlesztéseket egyre nehezebb besorolni. Ez egy nukleáris töltettel is felszerelhető torpedó / víz alatti autonóm jármű? Nem lenne esetleg jobb megoldás az, ha a Haditengerészet/Támadó fegyverzet fejezet alatt lenne a haditengerészeti ballisztikus rakétákkal együtt? És akkor a Ballisztikus és taktikai nukleáris fegyverek fejezetben csak a szárazföldi, légi és világűrből indított dolgokat kellene keresni.Csak felmerült bennem ötletként, ha már úgyis stratégiai nukleáris fegyver, nem kellene a Poszeidon topikját átrakni a haditengerészetből a stratégia fegyverzet közé? Az előbb is alig találtam meg, mert ösztönösen a nukik közt kerestem
Nekem a mostani struktúra annyiból szimpatikusabb, hogy a nukleáris triád alapján gyakorlatilag ami atomfegyver, annál tudom, hogy a stratégiai fegyverzet topikban kell keressem. Miután pedig tudtommal a Poszeidont csak nukleáris robbanófejjel lehet/tervezik felszerelni, emiatt is gondolnám, hogy mehetne a stratégiaiak közé.Az új fejlesztéseket egyre nehezebb besorolni. Ez egy nukleáris töltettel is felszerelhető torpedó / víz alatti autonóm jármű? Nem lenne esetleg jobb megoldás az, ha a Haditengerészet/Támadó fegyverzet fejezet alatt lenne a haditengerészeti ballisztikus rakétákkal együtt? És akkor a Ballisztikus és taktikai nukleáris fegyverek fejezetben csak a szárazföldi, légi és világűrből indított dolgokat kellene keresni.
A keresőmotor mikor kerül vissza ?Most már látszik mobilon is.

Fehérrel kiemelni valamit nem túl szerencsés azok részére, akik "HTKA Light" beállítással olvassák a fórumot. = nem látszikWe are currently building a new munitions plant in Lithuania, and further new locations are planned in Latvia and, perhaps soon in Hungary. and Spain
Jelenleg egy új lőszergyárat építünk Litvániában, és további új helyszíneket tervezünk Lettországban, és talán hamarosan Magyarországon és Spanyolországban is.
rendben elhagyom a fehér használatát, de a vastag betű az meg a Dark módban nem nagyon látható.Fehérrel kiemelni valamit nem túl szerencsés azok részére, akik "HTKA Light" beállítással olvassák a fórumot. = nem látszik
Másrést nem véletlenül van a szerkesztő dobozból kivéve a színválasztó ikon. A "Vastag betű" gombot célszerű az ilyen kiemelésekre használni.
Az hogy lehet?Èn most láttam áthúzva valamelyik topickban.Ezt én is furcsáltam, de azóta szerintem már nincs tiltás alatt...
Kellett szólnod...most már szerepel a tiltottak listáján...Èn most láttam áthúzva valamelyik topickban.
Csak ezèrt kèrdeztem.

Rend a lelke mindennek.Kellett szólnod...most már szerepel a tiltottak listáján...![]()

Rés a pajzson...Mondjuk Terminátoron ez hogy csúszott át.![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..