Visszajelzések és javaslatok

Mièrt lett az előző irományom innen törölve? Ès mièrt nem kaptam róla valamilyen èrtesítèst? :robot:

Mièrt lett az előző irományom innen törölve? Ès mièrt nem kaptam róla valamilyen èrtesítèst? :robot:
Át lett helyezve a Beszélgetőbe, mert úgy tűnt hogy csak beszélgetni szeretnél arról hogy honnan származik az egyik felhasználó neve, ez meg egy "műszaki hiba" bejelentő topik.

• Tetszik
Reactions: Ocses
Elég sokszor nem tölt be az oldal mostanában.

Pár UI/UX javítás a korábban említettekből elmaradt, de köszönöm, hogy az infókártyákat megjavították, sokat javított az oldalon.

Csak felmerült bennem ötletként, ha már úgyis stratégiai nukleáris fegyver, nem kellene a Poszeidon topikját átrakni a haditengerészetből a stratégia fegyverzet közé? Az előbb is alig találtam meg, mert ösztönösen a nukik közt kerestem

• Tetszik
Reactions: fishbed and fip7
Csak felmerült bennem ötletként, ha már úgyis stratégiai nukleáris fegyver, nem kellene a Poszeidon topikját átrakni a haditengerészetből a stratégia fegyverzet közé? Az előbb is alig találtam meg, mert ösztönösen a nukik közt kerestem
Az új fejlesztéseket egyre nehezebb besorolni. Ez egy nukleáris töltettel is felszerelhető torpedó / víz alatti autonóm jármű? Nem lenne esetleg jobb megoldás az, ha a Haditengerészet/Támadó fegyverzet fejezet alatt lenne a haditengerészeti ballisztikus rakétákkal együtt? És akkor a Ballisztikus és taktikai nukleáris fegyverek fejezetben csak a szárazföldi, légi és világűrből indított dolgokat kellene keresni.

Az új fejlesztéseket egyre nehezebb besorolni. Ez egy nukleáris töltettel is felszerelhető torpedó / víz alatti autonóm jármű? Nem lenne esetleg jobb megoldás az, ha a Haditengerészet/Támadó fegyverzet fejezet alatt lenne a haditengerészeti ballisztikus rakétákkal együtt? És akkor a Ballisztikus és taktikai nukleáris fegyverek fejezetben csak a szárazföldi, légi és világűrből indított dolgokat kellene keresni.
Nekem a mostani struktúra annyiból szimpatikusabb, hogy a nukleáris triád alapján gyakorlatilag ami atomfegyver, annál tudom, hogy a stratégiai fegyverzet topikban kell keressem. Miután pedig tudtommal a Poszeidont csak nukleáris robbanófejjel lehet/tervezik felszerelni, emiatt is gondolnám, hogy mehetne a stratégiaiak közé.

De persze megértem a mostani elhelyezést is, mert még az orosz szakértők (Kornyev) is vakarják a fejüket, hogy saját oldalukról hova helyezzék

• Tetszik
Reactions: fishbed and fip7