És biztosan egy orosz hazafi az interjú alanya.Igazán "pozitív" az egész interjú.
És biztosan egy orosz hazafi az interjú alanya.Igazán "pozitív" az egész interjú.
Mi az orosz hazafi? Ki az aki szerinted ebbe a kategóriába tartozik?És biztosan egy orosz hazafi az interjú alanya.
látom megfogtad a lényeget, de hátMi az orosz hazafi? Ki az aki szerinted ebbe a kategóriába tartozik?
remélem nézed a patrióta élő adását 
Mi a lényege a kérdésednek?látom megfogtad a lényeget, de hát![]()
Nem a lényeg, hogy nevetségesen ukrán propagandistaként lehúzza a tankot teljesen feleslegesen amatőr módon ennyi.Mi a lényege a kérdésednek?
Vagy talán arra próbál utalni, hogy nem szuperlatívuszokban beszél így nem lehet más ez az interjú csakis ukrán propaganda?
Tehát az utóbbi. És lám megint ott tartunk, hogy az igazság nem fér a világképbe tehát ukrán propaganda...Nem a lényeg, hogy nevetségesen ukrán propagandistaként lehúzza a tankot teljesen feleslegesen amatőr módon ennyi.
Én is végigolvastam és az amit a BVM-ről mondd, az a leghízelgőbb az egész interjúban... De mit vár az ember egy ukrán propagandistától.Én végigolvastam az írkálását, nem egyoldalúan, és öncélúan húzza le a T-80-ast, azzal a megállapítással, hogy menthetetlen, hanem hogy a Black Eagle lenne a kívánatos modifikációja ...
De .....hisz.....mièrt lenne ő fotelhuszár?hogy valaki itthonról a fotelből
Annyi van a t 80 asokhoz mint neked pontosan.De .....hisz.....mièrt lenne ő fotelhuszár?
Biztos nagyon sok tapasztalata van azzal a harckocsival.
De .....hisz.....mièrt lenne ő fotelhuszár?
Biztos nagyon sok tapasztalata van azzal a harckocsival.

Mindent is èrdemes forráskritikával kezelni.kb mint annak aki itt kereste anno nagy bőszen a T-72-n a gyújtáselosztót.
Mindenestre az oldal amin lehozták ezt a rohadt primitív ruSSian meg hasonló orkozást tolja szóval a érdemes forráskritikával kezelni.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..