T-80

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fip7
Én végigolvastam az írkálását, nem egyoldalúan, és öncélúan húzza le a T-80-ast, azzal a megállapítással, hogy menthetetlen, hanem hogy a Black Eagle lenne a kívánatos modifikációja ...

• Tetszik
Reactions: endre and Ocses
Én végigolvastam az írkálását, nem egyoldalúan, és öncélúan húzza le a T-80-ast, azzal a megállapítással, hogy menthetetlen, hanem hogy a Black Eagle lenne a kívánatos modifikációja ...
Én is végigolvastam és az amit a BVM-ről mondd, az a leghízelgőbb az egész interjúban... De mit vár az ember egy ukrán propagandistától.

No meg természetesen az is csodálatos, hogy valaki itthonról a fotelből kérdőjelezi meg egy olyan ember hazafiságát, aki 4 éve harcol, csak azért mert rosszat mert mondani. Megyek is gyorsan hányni egyet!

• Vicces
  • Robot
Reactions: fip7 and Giskard
De .....hisz.....mièrt lenne ő fotelhuszár?
Biztos nagyon sok tapasztalata van azzal a harckocsival.

kb mint annak aki itt kereste anno nagy bőszen a T-72-n a gyújtáselosztót. ;)

Mindenestre az oldal amin lehozták ezt a rohadt primitív ruSSian meg hasonló orkozást tolja szóval a érdemes forráskritikával kezelni.

kb mint annak aki itt kereste anno nagy bőszen a T-72-n a gyújtáselosztót. ;)

Mindenestre az oldal amin lehozták ezt a rohadt primitív ruSSian meg hasonló orkozást tolja szóval a érdemes forráskritikával kezelni.
Mindent is èrdemes forráskritikával kezelni.

Főleg egy háborúban.

Mindenesetre többször belefutottunk itt már olyan emberekbe aki meg akarta magyarázni a btr80 nem olyan rossz, vagy a GepárdM1, miközben èlőben nem is láttak olyat.
Nem hogy használták volna.

Egy idő után meg az meg kicsit idegesítő.

Mindenesetre többször belefutottunk itt már olyan emberekbe aki meg akarta magyarázni a btr80 nem olyan rossz, vagy a GepárdM1, miközben èlőben nem is láttak olyat.
Nem hogy használták volna.

Egy idő után meg az meg kicsit idegesítő.

Ahogyan az is, hogy a legfosabb propagandát simán benyelik olyan emberek, akik napi szinten adják itt elő azt, hogy ők mindenhez is értenek....
Azért abban az állítólagos interiúban egetrengető faszságok vannak.
A gázturbina indítási idejétől kezdve a T-80 széria terepjáró képességén át igen sok minden.
Ezeken a területeken elég komolyan felülmúlja a T-80-as széria a T-72 alapú gépeket. Minden esetben.

Ahogyan az is, hogy a legfosabb propagandát simán benyelik olyan emberek, akik napi szinten adják itt elő azt, hogy ők mindenhez is értenek....
Azért abban az állítólagos interiúban egetrengető faszságok vannak.
A gázturbina indítási idejétől kezdve a T-80 széria terepjáró képességén át igen sok minden.
Ezeken a területeken elég komolyan felülmúlja a T-80-as széria a T-72 alapú gépeket. Minden esetben.
Mindenesetre úgy válaszoltál, hogy az első 2 mondatom nincs benne amit írtam. :oops: :D:rolleyes:

A mindenhez is èrtő fórumozóktól meg mentsen meg a jóisten.:rolleyes:

Te vagy savanyú nem a szőlő :D
De higgy továbbra is kamu interiúkban sosem létezett interiú alanyokkal, ha neked így kényelmesebb.
Ami azt illeti,a kaukázusi háborúk nyomán anno is volt mindenféle fegyverzetértékelés a muszkánál.És bizony 20 éve is az volt,hogy az europai területen a T72(90) volt a csapatok preferáltja,mig a "napfényes" Szibériában a T80.
A nem lefagyott dizel bizony gyorsabban inditható,mint a turbina.Szibériában,a -40fokban persze forditva van,de most Dél Ukrajnában folynak a harcok,és nem a mongol sztyeppén.

• Tetszik
Reactions: Ocses