T-80

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Én végigolvastam az írkálását, nem egyoldalúan, és öncélúan húzza le a T-80-ast, azzal a megállapítással, hogy menthetetlen, hanem hogy a Black Eagle lenne a kívánatos modifikációja ...

• Tetszik
Reactions: endre and Ocses
Én végigolvastam az írkálását, nem egyoldalúan, és öncélúan húzza le a T-80-ast, azzal a megállapítással, hogy menthetetlen, hanem hogy a Black Eagle lenne a kívánatos modifikációja ...
Én is végigolvastam és az amit a BVM-ről mondd, az a leghízelgőbb az egész interjúban... De mit vár az ember egy ukrán propagandistától.

No meg természetesen az is csodálatos, hogy valaki itthonról a fotelből kérdőjelezi meg egy olyan ember hazafiságát, aki 4 éve harcol, csak azért mert rosszat mert mondani. Megyek is gyorsan hányni egyet!

• Robot
Reactions: Giskard
De .....hisz.....mièrt lenne ő fotelhuszár?
Biztos nagyon sok tapasztalata van azzal a harckocsival.

kb mint annak aki itt kereste anno nagy bőszen a T-72-n a gyújtáselosztót. ;)

Mindenestre az oldal amin lehozták ezt a rohadt primitív ruSSian meg hasonló orkozást tolja szóval a érdemes forráskritikával kezelni.

kb mint annak aki itt kereste anno nagy bőszen a T-72-n a gyújtáselosztót. ;)

Mindenestre az oldal amin lehozták ezt a rohadt primitív ruSSian meg hasonló orkozást tolja szóval a érdemes forráskritikával kezelni.
Mindent is èrdemes forráskritikával kezelni.

Főleg egy háborúban.

Mindenesetre többször belefutottunk itt már olyan emberekbe aki meg akarta magyarázni a btr80 nem olyan rossz, vagy a GepárdM1, miközben èlőben nem is láttak olyat.
Nem hogy használták volna.

Egy idő után meg az meg kicsit idegesítő.