Ezzel én is egyet értek ezt mondom én is, ha megakasztja akkor két út van. Vagy jöhet a puls és mossuk kezeinket, vagy Trump átnyomja. És itt le is zárhatjuk, szerintem át tudja nyomni ha akarja szerinted meg nem ennyi kiderül ha felmerül az elutasítási probléma ennyi.Probalok veled ertelmesen vitatkozni
Igen ez igy van de itt minket tobbnyire nem erdekel mas csak a katonai vetulete es errol megy a vita
Kurvara leszarom az ideológiát meg harcot ezügyben
Ezt eddig is tudtuk nem értem mit kell itt bizonygatni
Errol vitatkozunk hogy nem nem tud barmit at nyomni mert ott nem ugy mukodik a kongresszus mint itt a parlament le irtam mar egyszer.
Nehogy azthidd hogy a patikamerlegen mert nepszeruseget rontani fogja orban miatt ha az akkora meretu vitat valt ki, azert akkora jelentoseggel nem birunk azert kaptunk haladekot mert amiket megkotottunk tegnap az ellensulyozza a kereseinket es jo deal teumpnak ennyi.
Ismétlem ha a kongresszus megakasztja akkor sincs minden veszve (trump nem tidja elnoki hatalomnal fogva ezt at nyomni mert van összeg is amit max at nyomhat) de fel terjesztik ujra par het mulva par nem-el szavazot ra bírva hogy most ne akadalyozza.