[HUN] Honvédségi rakétakomplexumok / rakétatüzérség beszerzése

Probalok veled ertelmesen vitatkozni

Igen ez igy van de itt minket tobbnyire nem erdekel mas csak a katonai vetulete es errol megy a vita

Kurvara leszarom az ideológiát meg harcot ezügyben

Ezt eddig is tudtuk nem értem mit kell itt bizonygatni

Errol vitatkozunk hogy nem nem tud barmit at nyomni mert ott nem ugy mukodik a kongresszus mint itt a parlament le irtam mar egyszer.
Nehogy azthidd hogy a patikamerlegen mert nepszeruseget rontani fogja orban miatt ha az akkora meretu vitat valt ki, azert akkora jelentoseggel nem birunk azert kaptunk haladekot mert amiket megkotottunk tegnap az ellensulyozza a kereseinket es jo deal teumpnak ennyi.

Ismétlem ha a kongresszus megakasztja akkor sincs minden veszve (trump nem tidja elnoki hatalomnal fogva ezt at nyomni mert van összeg is amit max at nyomhat) de fel terjesztik ujra par het mulva par nem-el szavazot ra bírva hogy most ne akadalyozza.
Ezzel én is egyet értek ezt mondom én is, ha megakasztja akkor két út van. Vagy jöhet a puls és mossuk kezeinket, vagy Trump átnyomja. És itt le is zárhatjuk, szerintem át tudja nyomni ha akarja szerinted meg nem ennyi kiderül ha felmerül az elutasítási probléma ennyi.

Ezzel én is egyet értek ezt mondom én is, ha megakasztja akkor két út van. Vagy jöhet a puls és mossuk kezeinket, vagy Trump átnyomja. És itt le is zárhatjuk, szerintem át tudja nyomni ha akarja szerinted meg nem ennyi kiderül ha felmerül az elutasítási probléma ennyi.
At tudja nyomni igen de nem fogja minden aron ha ugy alakul es akkor viszont tenyleg mossuk kezeinket.
Viszont nekem gyanus hogy ezzel a vasarlassal vesznek minket ujra komolyan es mehet a tobbi fegyver targyalas amibol tavaszig legtobbet ala is irnank

• Tetszik
Reactions: Tumpek
At tudja nyomni igen de nem fogja minden aron ha ugy alakul es akkor viszont tenyleg mossuk kezeinket.
Viszont nekem gyanus hogy ezzel a vasarlassal vesznek minket ujra komolyan es mehet a tobbi fegyver targyalas amibol tavaszig legtobbet ala is irnank
Lehetséges, de én ezzel megvárnám a SAFE-t hogy abból mi megy át. De nem is igen marad ezeken kívül amit alá kellene írni a törökök más nem is jut az eszembe. A többi SAFE függő.

Az attól függ szarakodik e a kongresszus, ha igen Trump át nyomja. Ezek szerint nincs korlát neki.
Figyú! Az USA nem züllött (még) olyan banánköztársaság szintre mint Magyarország, hogy egy ember mondja meg mi van!
Ott a képviselők nem szavazó gombok: döntenek ahogy akarnak. Az elnöknek van rájuk némi befolyása, de ha valamit nem akarnak akkor nem fogják megtenni.

Lehetséges, de én ezzel megvárnám a SAFE-t hogy abból mi megy át. De nem is igen marad ezeken kívül amit alá kellene írni a törökök más nem is jut az eszembe. A többi SAFE függő.
Amit a safen belul nem tudunk beszerezni azok kb ezek:
-mlrs
-nasamhoz raketa
-gripen fegyverzet
+ azokat vehetjuk usatol amit a safen belul kiszortak nalunk, nagyjabol ezt mar lehet tudni miK azok amiknek rezeg a lec

És mik voltak a "kihágásaink", amiket aztán oly nagylelküen megbocsátottak, hogy egyedül mi vehetünk olajat, gázt az oroszoktól szankciók nélkül, feloldják a fegyver export-tilalmat ellenünk, nem finanszírozzák az ellenzékieket és a sajtójukat, béketárgyalást akarnak rendezni nálunk, beöntenek egy valag pénzt a gazdaságunkba etc.? Sokan szeretnének így Canossát járni! Sztem Merz, meg Ursula lesápadtak rendesen, ha egyáltalán lehet sápadtabb ez a két kretén.
Hát a kína politikànk eléggé szálka volt eddig. Pl a kínai vasúti vállalat kiválasztàsáért állami szállìtmányozásokra. Annak a törlése pl feltétel volt eddig.

Én azért a helyedben kivárnám a végét és nem melldöngető sikerjelentés alapján ítélni.

Kikristályosodik majd az egész egykét hónapon belül mi van az apróbetűben.

Én egyébként az orosz olaj/gáz kérdésben egyetértettem azzal hogy amíg lehetséges vegyük. Egyszerűen azért mert jó a gazdaságunknak és keresünk rajta. A mini atomerőművek is szimpatikusnak tűnnek és remélem összejön.

Amit a safen belul nem tudunk beszerezni azok kb ezek:
-mlrs
-nasamhoz raketa
-gripen fegyverzet
+ azokat vehetjuk usatol amit a safen belul kiszortak nalunk, nagyjabol ezt mar lehet tudni miK azok amiknek rezeg a lec
És le is írhatod mik azok amiket kiszórtak?

Akkor azt ez mekkora százaléka az egészhez képest. Meg azt hogy milyen terület?
Majd safe projektet vezeto hivatal vagy bank ir egy jelentest amirol ujsagiro baratom ir egy elemzest hogy mit sikerult behuzni es mit szalasztottunk el.

Ismétlem ezeket nem az en felelősségem megosztani, ense tudok mindenrol csak hallom a dolgokat es kepben vagyok mirol megy a targyalas ezek a nyilvanossagra hozasik minositett adatok, valamint folyamat szivarog ki egy is utalas/morzsa milyen iranyba mozgolodunk abbol kehet taplalkozni amig nyilvanos lesz.

De erdemes vissza olvasni @krisss megnyilvanulasait ezzel kapcsolatban az egesz sokat elarul es jobban is fogalmaz mint en.

• Tetszik
Reactions: Tumpek and Giskard
700 millió dodó a teljes katonai csomag
Bob leìrta nagyjából miben oszlik meg. Na elkezded nézegetni a hasonló beszerzéseket akkor ràjöttök hogy ez így nagyon minimàl lesz főleg így szétszálazva 3-4 felè.
Baaaaazdmeg, nem hittem volna hogy a horvat meretu himars lesz…tiszta szegyen
De legalabb kialakitjuk a kepesseget.

Osztom de ismerve azt hogy ha esetleg egy uteget veszunj ami 6db indito es abbol a fele nem fog mukodni szarban leszunk.
Mert semmi szandek nem lesz az inditok szamat novelni a kesobbiekben.
Miért lenne működésképtelen a fele? Most mondjam azt, hogy nem T-80BVM-et vettünk?

• Vicces
Reactions: tomcat1