Csak idegfaszom@nyugger neked van mèg valamid?

Na de a mostani infók alapján igyekszek valamit összehozni, de azt hiszem ez lesz az utolsó hazai témával foglalkozó videóm, mert ha a többi is ilyen, annál még a beöntés is kellemesebb
Csak idegfaszom@nyugger neked van mèg valamid?

Más. Kerdezted, hogy mitől lesz nagy pofáraesés, ha igazam lesz. Na en azt hittem, hogy a gépkarabélybeszerzés lesz az egyetlen haditechnikai vásárlás.Csak idegfaszom
Na de a mostani infók alapján igyekszek valamit összehozni, de azt hiszem ez lesz az utolsó hazai témával foglalkozó videóm, mert ha a többi is ilyen, annál még a beöntés is kellemesebb
Üdv a világombanCsak idegfaszom
He? Aztán azt mi a repedt f@sznak?Más. Kerdezted, hogy mitől lesz nagy pofáraesés, ha igazam lesz. Na en azt hittem, hogy a gépkarabélybeszerzés lesz az egyetlen haditechnikai vásárlás.
Mármint gépkarabély?He? Aztán azt mi a repedt f@sznak?
Az km 20 éves elhasználódott m4-eseit cseréltük.He? Aztán azt mi a repedt f@sznak?
Nekik miért nem jó nekik a BERN?Az km 20 éves elhasználódott m4-eseit cseréltük.
Az elit az minden testuletnel kulonckodikNekik miért nem jó nekik a BERN?
Tudom hogy amcsi képezték ki őket, meg minden, de ettől még nem kellene az amcsi fegyverekhez ragaszkodni sztem...
Mert az összes nato km ar rendszerű gepkarabélyt használ mert az a legtestreszabhatóbb százmillió féle kiegészítővel.Nekik miért nem jó nekik a BERN?
Tudom hogy amcsi képezték ki őket, meg minden, de ettől még nem kellene az amcsi fegyverekhez ragaszkodni sztem...
Megnézted az árukat?Nekik miért nem jó nekik a BERN?
Azt nem tudod, hogy mi mennyiért vettük, a kérdés költői volt.A Brennek?
1200 milliárd forint = 3,6 milliárd USD. Az F-35-re szűken lenne elég, de bejelentették hogy azt nem is akarunk venni. Viszont pl. 1-2 üteg Patriot még lehet hogy kijönne belőle. (lehet hogy ebbe keveredett bele Orbán?) Ha összeszámolod az energia vásárlásra vonatkozó tételeket, az sokkal több. ($20 billion+$114 million+$600 million = 7000 milliárd HUF)1200 milliárd forintot írtak, de ebben az energia vásárlás is benne van.
Inkább a Dávid parittyajaba keveredett bele inkább. Skyceptor rakétákkal.1200 milliárd forint = 3,6 milliárd USD. Az F-35-re szűken lenne elég, de bejelentették hogy azt nem is akarunk venni. Viszont pl. 1-2 üteg Patriot még lehet hogy kijönne belőle. (lehet hogy ebbe keveredett bele Orbán?) Ha összeszámolod az energia vásárlásra vonatkozó tételeket, az sokkal több. ($20 billion+$114 million+$600 million = 7000 milliárd HUF)
Az amraam raketakba keveredett bele szerintem1200 milliárd forint = 3,6 milliárd USD. Az F-35-re szűken lenne elég, de bejelentették hogy azt nem is akarunk venni. Viszont pl. 1-2 üteg Patriot még lehet hogy kijönne belőle. (lehet hogy ebbe keveredett bele Orbán?) Ha összeszámolod az energia vásárlásra vonatkozó tételeket, az sokkal több. ($20 billion+$114 million+$600 million = 7000 milliárd HUF)
Akár az is lehet. Csak a pénz nagyságrendjét próbáltam érzékeltetni, hogy nem olyan sok az.Inkább a Dávid parittyajaba keveredett bele inkább. Skyceptor rakétákkal.
Igaz, de a Northropnál nem a rakéták körül kell keresgélni, hanem van ám ott műholdas szektor is. És ugye a HUSAT programban szerepel egy GEO comm sat, ami kb $100M+ tétel lehet.Eléggé erős az űripari részlegük (Antares, SLS stb) és annak kormányzati kapcsolatai szóval én ott keresném a megoldást.
Hacsak nem akarunk Sentinel ICBM-et indítani Pápuára
1 kivétel, de az sztem vmi műholdas kommunikációhoz tartozó üzlet lesz. Vagy az X-en vagy a LinkedIn olvastam, de most persze nem találom, hogy a 4iG jövő héten beszámol a washingtoni tárgyalasainak egy eredményéről és vmi konkrét üzlet is lesz
Szia,ez megközelítheti-e az 1200 milliárd forintot, vagy több is lehet, a miniszter azt mondta: ezt még nem lehet pontosan meghatározni, nagyon sok tényezőtől függ.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..