A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Nem teljesen világos, hogy ez a SAFE vagy valami más...

Megint csak egy kattintásra voltál az eredeti írástól és a megfejtéstől....

• Tetszik
Reactions: endre
Megint csak egy kattintásra voltál az eredeti írástól és a megfejtéstől....

Hát lehet hogy csak mert késő van és mert túlságosan "EU-nyelven" íródott, de továbbra sem tudom mire jó illetve miként működik ez az új EU-s project... :D

• Tetszik
Reactions: endre
Olyanokat hallani hogy ő már menne inkább saját akaratából csak a választásig nem mehet . De sose lehet tudni ebből mi az igaz.

Én eddig csak olyat hallottam, hogy miniszterként nem igazán elégedett vele.
Lehet hogy strómannak jó, de miniszternek nagyon nem.
Nagyon meg lennék lepve, ha ez igaz lenne.
Megkérdezem a kontaktomat erről.
Mellesleg, ha Orbán jót akar, azonnal kirúgja és visszahelyezi Simicskót (aki nem vállalja újra, de kellő könyörgés és bocsánatkérés esetén szerintem lehetséges lenne). Neki pozitív respektje van katonáéknál.

Mellesleg, ha Orbán jót akar, azonnal kirúgja és visszahelyezi Simicskót (aki nem vállalja újra, de kellő könyörgés és bocsánatkérés esetén szerintem lehetséges lenne). Neki pozitív respektje van katonáéknál.
Majdnem mindegy ki a miniszter ha nem hagyják érvényesülni, ha nem kap pénzt és politikai támogatást a MH rendberakásához.
Bobo nem igazán alkalmas erre posztra de az is igaz, hogy alig kapott forrásokat: amit lehetett zároltak és elvontak a minisztériumától.
Állítólag tényleg komolyan lobbizott Bobo bizonyos képességekért pl. hogy legyen PULS vagy hasonló MLRS, aztán az máig nincs. (Erre az amcsi vonalra se vegyen mérget senki amíg nincs szerződés rá...tán még utána sem.) Csak hát leszarta Orbán aki amúgy rühelli a fegyvereket: egy fillért sem költene rájuk ha tehetné.
Jobb helyen van a szte a pénz a haveroknál vagy kampányosztogatásban.

• Tetszik
Reactions: J.G.
Sokfelol es magas korokbol hallani, hogy foleg az elmult 1 evben alulrol felulrol jovo nyomast nem birja nem is akarja es mar alig varja a tavaszt hogy hatra doljon es mas szopjon.
Persze amig lehet az elonyoket kihasznalja meg persze ha megy ajandekba oda adjak nekik a kurva lovait :D

Sokfelol es magas korokbol hallani, hogy foleg az elmult 1 evben alulrol felulrol jovo nyomast nem birja nem is akarja es mar alig varja a tavaszt hogy hatra doljon es mas szopjon.
Persze amig lehet az elonyoket kihasznalja meg persze ha megy ajandekba oda adjak nekik a kurva lovait :D
Felülről milyen nyomás van rajta, ne költse el a büdzséjét? Mer mást nem tudok elképzelni. Vagy nyomják, hogy válassza már ki a fegyvereket a miket nagy mennyiségben meg kell vennünk? :D :rolleyes: És ezt a nyomást nem bírja!