Ja és az f 35 melle f15 ex és akkor tiszta IDF légierő k lesz.Ki, minek örül ugye.
Én a KF51et várom meg az F-35-öt.
Ez utóbbi lenne a legnagyobb bravúr a SAFEból.

Ja és az f 35 melle f15 ex és akkor tiszta IDF légierő k lesz.Ki, minek örül ugye.

A 6 havit még várd meg, család legalább jól járjon.Jot nevettemna en megyek fobe loni magam
![]()

Nem motivalt soha elozorol is lemondtam…A 6 havit még várd meg, család legalább jól járjon.![]()
Akkor te nagyon nem fogsz örülni!Ki, minek örül ugye.

Jot nevettemna en megyek fobe loni magam
![]()

meg az EU adminisztrációban is hülyék ülnek hogy ezt hagyják, mi?Tehát, vesznek fel hitelt az EU-tól fegyverre, és másra költik majd.

Ha egyszer leszerelsz majd azért mesélj!A mit szerettünk volna az sose.

Mondjuk ha új irány lesz tavasztól, ők szívesen beszélnek a korábbi éra hibáiról, szóval lehet hogy nem is kell sok hogy kiderüljön mi nem jött össze...Csak miért nem lehet ezt mondani.... Annyira raszoktqk már a mellébeszélésre?
Soha nem meselhet ha leszerelt ha nem.Ha egyszer leszerelsz majd azért mesélj!![]()
30 év múlvaSoha nem meselhet ha leszerelt ha nem.
Tehat akkor mikor a forumozok tobbsege mar nem lesz itt fel lellheto max a ravatalozoban30 év múlva
( ne sertodjon meg senki de nem sok 20eves kommentelo van itt)Szép csoport találkozó lesz! Haláli lesz a hangulatTehat akkor mikor a forumozok tobbsege mar nem lesz itt fel lellheto max a ravatalozoban( ne sertodjon meg senki de nem sok 20eves kommentelo van itt)

Ugyanaz az alom, csak kozmetikázza magát. De még mindig kismiska a jelenlegiekhez képest.Ha jól értem attól az új min.elnöktől várod a mutyimentességet, aki Lölö bankjában dolgozott, a MÁV felügyelöbizottságából kapta a milliókat, illetve a Diákhitelközpont vezetöje volt.
Az bizony nem RSZR, hanem az MH tulajdona.Esetleg attól a volt vezérkari főnöktöl, aki olyan szerény házat villantott, amibe Böröndinek nem volt pofája beköltözni.
Azért hasonlítsuk össze Ferenc és Viktor családjának (inkluzíve Lölő, mert ugye ő csak egy stróman) vagyongyarapodását. De vannak még néhányan rajtuk kívül is.Tudom az EU nem fogja engedni, meg a 10 elötti zombik is aranyosak 16 év után.
A "gyermeki optimizmus" megszállta a fórumot.![]()
Mind a 14,7 milliárd forint? Az lepkepuki a mínuszokhoz képest.A safe pénzek miatt amiket 10 év múlva kell elkezdeni törleszteni felszabadul némi forrás ami eredetileg is védelmi célra volt szánva amivel így stabilizálható minimálisan az államháztartás.
Azt nem tudom kivárni...30 év múlva
De megértelek.
Az EU adminisztrációban hülyék ülnek, úgyhogy ezt hagyják.meg az EU adminisztrációban is hülyék ülnek hogy ezt hagyják, mi?
Itt minimális lesz a mutyi mozgástér, valszeg ezért lesz elkaszálva a pályázat nagy része.
Nembaj, majd jól elbaszélgetünk négyen-ötenTehat akkor mikor a forumozok tobbsege mar nem lesz itt fel lellheto max a ravatalozoban( ne sertodjon meg senki de nem sok 20eves kommentelo van itt)

Kapd be.Tehat akkor mikor a forumozok tobbsege mar nem lesz itt fel lellheto max a ravatalozoban( ne sertodjon meg senki de nem sok 20eves kommentelo van itt)
Azèrt is megèrem.
Ejús fejlesztési pénz még sem gyűn - valahogy csak felfogták ők is hogy mennek itt a dolgok...Az EU adminisztrációban hülyék ülnek, úgyhogy ezt hagyják.

Szép csoport találkozó lesz! Haláli lesz a hangulat![]()
Tehat akkor mikor a forumozok tobbsege mar nem lesz itt fel lellheto max a ravatalozoban( ne sertodjon meg senki de nem sok 20eves kommentelo van itt)

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..